Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Off topic: Cum sa stiu daca prind 5G SA sau NSA?

(Subiect creat la: 11-08-2023 06:28 PM)
176 Vizualizări
Borsecului
Navigator
Opțiuni
Postarea trecuta mi s-a explicat treaba cu iconita 5G fara fundal (la fel ca 4G-ul) vreau sa intreb cum sa stiu daca sunt conectat pe 5G SA sau 5G NSA pentru ca mie nu imi apare. Stiu ca este off topic dar voiam sa intreb avand in vedere ca am un telefon Samsung.
11 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Si cu ce te-ar ajuta informatia aceasta? 🙂

ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Borsecului
Navigator
Opțiuni
Ca sa stiu daca prind 5G pur sau pe baza la 4g
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Conteaza in primul rand daca operatorul are implementat 5G SA sau nu si in al doilea rand daca telefonul suporta SA. As crede ca telefoanele mai noi stiu toate SA.. dar nu stiu sigur.

O sa mai sap legat de subiect, poate gasesc ceva online.

ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Si daca stii ce se intampla? Dormi mai bine noaptea? Nu schimba cu nimic viteza :face-with-stuck-out-tongue-and-winking-eye:

Zero-one
Helping Hand
Opțiuni
Nu asa se răspunde unui client Samsung!!!!
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ești în regulă? Știi că eu nu lucrez pentru Samsung, nu?
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Iconul afișat de samsung este același în cazul 5G indiferent de infrastructura rețelei. Oricum diferențele între ele nu sunt mari și din punctul de vedere al utilizatorului nu are nicio importanță dacă infrastructura e de 4G, sau speciala de 5G. E ca și la net fix, vine pe cablu de rețea sau pe fibră? Nu mă interesează câtă vreme vine tot cu 1 Gb/s
niqqa
Explorer
Opțiuni
Niciun operator mobil din Romania nu ofera (inca) 5G STANDALONE, doar 5G NON STANDALONE, adica e dependenta reteaua 5G de cea 4G (LTE), uite si un articol in engleza daca esti interesat de diferentele intre cele doua tehnologii
https://beebom.com/sa-vs-nsa-5g/amp/
Borsecului
Navigator
Opțiuni
Știam ca Orange a lansat Standalone in cateva orase si sora mea este pe DIGI si îi apare la iconita si o data ia aparut 5G SA în Sibiu
0 Aprecieri
niqqa
Explorer
Opțiuni
Standalone nu, daca te referi la reclama lor cu 5G+, nimic decat marketing inselator, iar Digi in niciun caz nu are 5G SA, la ei e o harababură cu agregarile de benzi, 5G-ul e foarte limitat si se conecteaza doar daca are el chef