Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Notificări pe ecran blocat

(Subiect creat la: 15-11-2024 09:15 PM)
589 Vizualizări
Magda03
Pathfinder
Opțiuni
Bună.
O întrebare: ce nu am setat corect: când primesc notificări, nu pot vedea conținutul notificării pe ecran blocat !
Îmi apare doar pictograma!
Doar după ce deblochez ecranul ,pot vedea conținutul!
Pe vechiul telefon ,puteam vedea conținutul notificării în ecranul blocat!
Mulțumesc!
4 Soluţii
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Cu ecranul blocat dar aprins, ții apăsat lung într-un loc unde nu este afișat nimic și apoi atingi dreptunghiul cu pictograme și alegi și afișarea detaliilor.
1731698781108_1731698781099_0.jpg

Vizualizare soluţie în postul original

Soluţie
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Tine apăsat pe lock screen si dai pe acele iconițe și după selectezi details. 1731698700611.jpg

Soluţie
ThePositiveMan
GrandMaster
Opțiuni
Salutare! Apesi lung pe ecranul de blocare pana ce ti se solicita sa desenezi modelul sau codul de deblocare al telefonului, sau amprenta sau deblocarea faciala si apesi in josul ceasului unde iti arata notificarile si apasi pe "Detalii". Poti alege sa nu afisezi nicio notificare sau numai pictograma. 😉1731699255417.jpg

Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Descarca de pe net orice MP3 sunt tone de siteuri si il folosesti

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare

4 Soluţii

21 Răspunsuri
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Cu ecranul blocat dar aprins, ții apăsat lung într-un loc unde nu este afișat nimic și apoi atingi dreptunghiul cu pictograme și alegi și afișarea detaliilor.
1731698781108_1731698781099_0.jpg
Magda03
Pathfinder
Opțiuni
Mulțumesc mult!
Magda03
Pathfinder
Opțiuni
Dacă tot am început cu întrebările și ai fost de mare ajutor, o aplicație de unde pot descarca muzica pt Sunet Telefon ?
Mulțumesc încă odată!
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Nu folosesc astfel de aplicații, dar cred că Zedge are așa ceva.
Magda03
Pathfinder
Opțiuni
Are,dar puține!
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Descarca de pe net orice MP3 sunt tone de siteuri si il folosesti

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Soluţie
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Tine apăsat pe lock screen si dai pe acele iconițe și după selectezi details. 1731698700611.jpg
Vlad1981
Legend
Opțiuni
La care format te referi? E unul din cele două?1731698828684.jpg1731698828727.jpg
Magda03
Pathfinder
Opțiuni
Mulțumesc.
Am setat !
Vad la prima notificarea
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Cu drag!
Magda03
Pathfinder
Opțiuni
Aplicație pt descarcat muzica ?
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Nu stiu să iti spun dar incearca Spotify dar trebuie să ai abonament premium ca să poti descărca. O lună gratis, după care 24 de lei pe lună!
ThePositiveMan
GrandMaster
Opțiuni
Graba strica treaba!😂 *lună...😉
Mădălina_
GrandMaster
Opțiuni
🤣🤣🤣
Soluţie
ThePositiveMan
GrandMaster
Opțiuni
Salutare! Apesi lung pe ecranul de blocare pana ce ti se solicita sa desenezi modelul sau codul de deblocare al telefonului, sau amprenta sau deblocarea faciala si apesi in josul ceasului unde iti arata notificarile si apasi pe "Detalii". Poti alege sa nu afisezi nicio notificare sau numai pictograma. 😉1731699255417.jpg
Magda03
Pathfinder
Opțiuni
Mulțumesc! Am găsit!
Magda03
Pathfinder
Opțiuni
🙏
Mădălina_
GrandMaster
Opțiuni
Dacă s-a rezolvat problema, poți marca ca "Soluție acceptată" comentariile care ți-au fost de ajutor.
ThePositiveMan
GrandMaster
Opțiuni
Acelasi lucru i l-am sugerat si eu printr-un mesaj privat!😉 Desigur, ar putea marca fiecare raspuns primit ca solutie acceptata, deoarece in fiecare raspuns i s-a specificat cum sa rezolve problema.
Mădălina_
GrandMaster
Opțiuni
Sunt multe postări în care nu s-a dat "soluție acceptată". Ar trebui să se ia măsuri pentru postările de genul, ca să nu mai zic că sunt utilizatori care, după ce își rezolvă problema, șterg postarea.