Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Model odnowiony.

(Temat utworzony: 30-10-2022 08:21 PM)
699 Wyświetlenia
rb666
Pathfinder
Opcje
Wie ktos moze o co z tym chodzi? Telefon z Play.

image

18 Odpowiedzi
rb666
Pathfinder
Opcje
Dzięki za info
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, tak jak mówi @patyczak to najprostsze wyjście.

A pobieranie takich aplikacji odradzam, ze względu na ich skuteczność i zmylanie użytkowników
rb666
Pathfinder
Opcje
Sprawdziłem imei wszystko sie zgadza
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@rb666 Witam. Play od pewnego czasu prowadzi sprzedaż odnawianych telefonów . Sprzedawane telefony są w pełni sprawne technicznie każdy telefon został dokładnie sprawdzony w procesie odnowienia, przeszedł testy:żywotności baterii (każda musi być w przedziale 85-100%)łączności Wi-Fi czy Bluetooth, czytnika linii papilarnych bądź rozpoznawania działania twarzy, portu i karty SIM jak i działania aparatu. Na taki sprzęt otrzymuje sie gwarancję 12 miesięczną rękojmia z Play, jak i 12 miesięcy gwarancji od firmy przeprowadzającej proces odnawiania (na podstawie dowodu zakupu)urządzenia mogą nosić znikome ślady użytkowania ściśle określone przez procedurę odnawiania: ledwo widoczne zarysowania ekranu nikłe zadrapania na krawędziach małe zadrapania na tylnej obudowie. Ładowarka i kabel USB są nowe, ale nie muszą być oryginalne smartfon oraz akcesoria mogą być spakowane do pudełka oryginalnego jak i zastępczego. Telefon jest jak najbardziej legalny i nie sugerujmy się tego typu aplikacjami.
rb666
Pathfinder
Opcje
Dziękuję, aplikacja juz odinstalowana.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
No i super! I nie masz się co martwić. Taki odnawiany telefon jest jak najbardziej legalny i w 100% sprawny
Flamingo_
Voyager
Opcje
Możesz sprawdzić oryginalność telefonu w ustawieniach
Telefon - informacje > Informacje o stanieScreenshot_20221031-100822_Settings.jpg
KoLoLoLo
Helping Hand
Opcje
To pokazuje tylko czy jest oryginalne oprogramowanie. A nie oryginalność telefonu.
#K#O#L#O#L#O#L#O#
0 Like
rb666
Pathfinder
Opcje
Dziś jeszcze porównałem z tym samym modelem u siostrzeńca i jednak cos nie tak po pierwsze te same ustawienia ten sam obraz ta sama folia na wyswietlaczu z media markt moje tło jest zamazane cos ala TFT IPS i tym podobne,po drugie obudowa tylna "plecki" slychac pukanie i wyczuwalny jest luz miedzy baterią. Tak ku przestrodze lepiej dołożyć i kupić z wolnego źródła niz odkupić z abonamentu.No chyba ze taki przypadek zdazyl sie tylko mi.Dziekuje wszystkim za pomocne info i szybką reakcje.Teraz tylko czekam jak bede miał z OTA bo XEO juz mial a PLAY zwleka jak nie to nie wiem co juz robic.
0 Like