Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Mod ecran

(Subiect creat la: 25-02-2024 04:17 PM)
774 Vizualizări
Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
Bună,tot văzusem zilele trecute discuția despre modul viu si natural de pe S24U, ei bine pe un A9 2018,nu am doar 2 moduri,ci am 4,niciunul nu se numește natural sau viu. Vreau sa știu de ce am 4 moduri,și care din aceste moduri este viu și natural?
As spune ca pe modul adaptabil,culorile sunt cele mai vi, în rest culorile difera pe fiecare mod în parte, având alte nuanțe,dar nu sunt atât de vii ca pe modul adaptabil.

image

13 Răspunsuri
Daniél
Black Belt 
Opțiuni
Eu pe A50 și Note20Ultra am doar 2 moduri, viu și natural.
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni

Bună,
Dacă spui că cel adaptabil este cel mai viu mode, înseamnă că acela este mode vivid, doar că are altă denumire. Iar cele trei sunt mai aproape de cel natural. Dacă te joci cu modurile, o să vezi diferențele dintre ele și o să îți dai seama care este cel natural.

Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
Bună,cel de baza cred ca este modul natural având cele mai slabe culori,,totuși de ce mai exista modul de Cinema Amoled și Foto Amoled? Aceste 2 au culori puțin diferite, nu sunt la fel de vii ca pe adaptabil dar nici la fel de șterse ca pe modul de baza, sunt undeva pe la mijloc,deși și între Cinema și foto amoled exista o diferență de culori. Bănuiesc ca nu își aveau rostul, de aceea probabil au fost scoate pe versiunile noi de android.
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Probabil că cele două se împart între modul natural și cel viu. altă explicație nu am.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Setările foto și cinema au legătură cu faptul că pentru film și fotografie se folosesc profiluri de culoare diferite. Diferența între ele se vede cel mai bine atunci când te uiți la poze sau la un film (vorbim aici de poze și filme profesioniste, calibrate cum trebuie), și nu neapărat este una foarte mare. Setarea de baza presupun ca este cea naturală, iar ecranul adaptabil modifică culorile în funcție de ce e pe ecran. Astfel de setări sunt și la alte mărci, dar mie cea mai bună setare mi se pare tot timpul cea naturală.
Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
Ecranul adaptabil are cele mai vii culori, la fel ca modul viu de pe A71,iar ecranul de baza are culorile similare cu al modul natural.
Totuși de ce pe versiunile noi de android au fost scoase modul Foto și Cinema Amoled? Din explicația data,par ca aceste moduri sa ajute ,de ce le-au scos? Cei ce vor sa vizioneze un film sau care doresc sa editeze poze,ce mod mai folosesc?
Ps:Pe mine nu ma deranjează ca le-au scos, mie îmi plac culorile cât mai vii,atâta timp cât nu strica ceva la modul acesta,nu ma plâng, întrebam doar de curiozitate.
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Nu le-au scos, au fost mutate/schimbate. Acum se găsesc in alta parte si au efect doar atunci cand vizionezi un film ceea ce este logic. Cu setarile asa ca la tine, practic ecranul folosea acea paleta tot timpul ceea ce poate nu era optim pt alte scenarii. Ideal este sa ai mod special pt filme atunci cand te uiti la filme...si au fost introduse asa si scoase din setarile generale ale display-ului

1708881483119.jpg

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
Pentru filme am pricelut,mi se pare corect,dar pentru poze? Sau la poze ar fi deajuns modul natural având culorile aproape de realitate?
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Probabil. In plus, la S24 (si posibil odata cu update-ul la S23) au bagat o chestie ca vezi HDR in Galerie. Deci apar mult mai vibrant si bine atat pozele cat si video-urile..

Modurile alea AMOLED, cred ca imbunatateau contrastul si erau special concepute pt dispozitivele cu ecran AMOLED astfel incat negru era negru. Cam asta (dar la un nivel mult imbunatatit) face si Super HDR ala

1708882004662.jpg

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
Atat Super HDR cât și Video Brightnes,nu cred ca exista pe seria A,mie nu îmi apar cel puțin.
Cred ca erau mai bine dacă le lăsau la mod ecran pentru telefoanele din seria A,ca nu am observat sa găsesc aceste funcții im alta parte,poate nu sunt pe Android 13,nu știu.
Nu ma deranjează, sunt o utilizatoare de mod viu ,am întrebat doar ca voiam sa știu ce s-au întâmplat cu ele,nu ca le-as ai folosit neapărat. 😅
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Super HDR e doar pe seria S24, e ceva nou introdus. Video Brightness este in Advanced features la mine, nu stiu daca seria A le are1708883251706.jpg

Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
Am înțeles, o întrebare ce nu are legătură cu subiectul topicului: ce tema folosești pe telefon? Chiar îmi place cum arata acel rosu închis combinat cu negru, dacă ai putea sa îmi lași un link de unde pot lua tema,ti-as multumi😄
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu e propriu zis o tema este un sistem mai complex, se numeste HEX si il gasesti in Play Store. Are niste plugins care sunt free, altele se descarca pe bani si poti personaliza cam tot inclusiv icoane culori, etc. Nu sunt sigur ca merge pe modelul tau, parca A71 aveai nu? Ce versiune de Android are? Da mai bine discutam separat sa nu facem off topic