Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Miganie wyświetlacza samsunga a52s 5g

(Temat utworzony: 17-10-2021 11:07 PM)
10048 Wyświetlenia
Kamil2700
First Poster
Opcje
Witam, mam problem z telefonem. Podczas użytkowania telefonu np. Przeglądanie Facebook(najczęściej na czarnym kolorze)wyskakują paski na wyświetlaczu, telefon ani razu nie spadł ani nie został zgnieciony. Czy to może być wada fabryczna?
73 Odpowiedzi
SzymonM
Expert
Opcje

@Andreas545 czyściłeś pamięć cache urządzenia lub przywracałeś je do ustawień fabrycznych?

Andreas545
Voyager
Opcje
Pamięć tak przywracania nie.
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje
Krzy72863
Pioneer
Opcje
Mam tak na tablecie przy około 10 procent może bateria wtedy ma zbyt niskie napięcie
Mighn
Big Cheese
Opcje
Możliwe że przestawia się w tryb oszczędzania energii i zmienia odświeżanie ekranu z 120 do 60 Hz - i przy takiej zmiane może ekran migać.
bxvl
Explorer
Opcje
Często mój telefon dziwnie "miga" przez jakaś sekundę. Czasami miga pół ekranu, czasami sam dół albo 3/4 ekranu. Telefon ma prawie pół roku. Z góry dzięki jak ktoś pomoże to naprawić

ps. próbowałam nagrać ekran kiedy to miało miejsce, ale na nagraniu wszystko było ok więc to chyba napewno nie wina aplikacji

tutaj zdjęcie jak te "migniecie" mniejwiecej wyglada

image

blacha21
Samsung Members Star ★
Opcje
Czy telefon jest uszkodzony w którymś miejscu?
bxvl
Explorer
Opcje
raczej nie
0 Like
blacha21
Samsung Members Star ★
Opcje
W takim razie proszę wykonać wipe cach partition być może jest to problem z którąś z aplikacji.
Zabieg nie usuwa żadnych danych z telefonu. Poniżej znajdziesz odnośnik do instrukcji.
Instrukcja - wipe cache partition
https://eu.community.samsung.com/t5/telefony-i-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczny-i-...
bxvl
Explorer
Opcje
edit: robiłam wipe cache i nadal to samo 😕
0 Like