Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Miganie wyświetlacza samsunga a52s 5g

(Temat utworzony: 17-10-2021 11:07 PM)
10099 Wyświetlenia
Kamil2700
First Poster
Opcje
Witam, mam problem z telefonem. Podczas użytkowania telefonu np. Przeglądanie Facebook(najczęściej na czarnym kolorze)wyskakują paski na wyświetlaczu, telefon ani razu nie spadł ani nie został zgnieciony. Czy to może być wada fabryczna?
75 Odpowiedzi
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Witold88, w takim razie trzeba sprawdzić urządzenie w serwisie (https://www.samsung.com/pl/support/service-center/).

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

94kamil94
Apprentice
Opcje

Dzień dobry , 

Wysyłam filmik poglądowy z moim telefonem ,  nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje , czasami kilka razy dziennie, czasami w ogóle . Po zresetowaniu czasem ustaje a czasem dalej migota . Tak naprawdę trudno znaleźć mi zależność . Na ekranie pojawiają  się biale strefy i za chwilę  znikają . W sumie nie ma co opowiadać,  wszystko widać na filmie 

YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

@94kamil94 Czy była przywracana kopia zapasowa z poprzedniego urządzenia na obecne ? 

Michał_S23Ultra
Helping Hand
Opcje
Wygląda na problem z wyswieatlaczem
Flamingo_
Voyager
Opcje
Jeśli tak miga to potrzebna jest zmiana ekranu. Nie polecam wymiany ekranu samego, więc oddaj go do naprawy
94kamil94
Apprentice
Opcje

Nie robiłem 

0 Like
Lexa123
Pioneer
Opcje
U mnie w A52 miganie ekranu było spowodowane jakimiś błędami w oprogramowaniu, po aktualizacji androida problem zniknął
94kamil94
Apprentice
Opcje
Dzięki za podpowiedź, lukne zaraz
0 Like
szumnygoat
Student
Opcje

Witam, 

Od kilku dni użytkuje Samsunga Galaxy A52 4G. Pod koniec pierwszego dnia używania, raz ekran telefonu na chwilę przygasnal podczas odblokowywania. Sytuacja się później powtarzała. Po kliknięciu klawisza odblokowywania, czasami na chwilę przygasa ekran telefonu. Czy może mieć na to wpływ, że raz położyłem go na chwilę na mokrym stole (tyłem do dołu)?

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@szumnygoat Witam. Każda nawet niewielka styczność elektroniki z wodą może mieć bolesne skutki.