Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Mi s-a dezlipit spatele telefonului (A50)

(Subiect creat la: 15-11-2023 09:41 AM)
1701 Vizualizări
SussIce
Apprentice
Opțiuni
Am lăsat telefonul la încărcat peste noapte și a doua zi când am luat telefonul partea din spate de sticla a telefonul sa dezlipit, doar partea de sus în zona camerei. Am presat telefonul și s-a lipit la loc.
Sa ma îngrijorez?
20 Răspunsuri
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
La fel la Samsung Galaxy a52 4G, nu foarte mult da s a dezlipit.. L am folosit 2 ani și mi am luat un Samsung Galaxy A54 5G 😅
Nu vreau sa zic sa va luat alt telefon dacă nu aveți un buget decent .Dar acum un service sa vedeți dacă va permiteți să-l reparații 😅
xPROP
Voyager
Opțiuni
Pentru un buget decent se recomandă A34 1399 lei+tva respectiv A54 1674 lei+tva. Eu zic că sunt singurele modele care se încadrează în calitate preț și alte modele nu oferă ce oferă acestea. Deci sunt singurele ce ar merita banii pe termen lung.
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
De acord cu dumneavoastră ceva mai puțin slăbuț, nu zic ca e foarte slab a34 nu.Ori ceva mai puternic și decent ✌🏻
0 Aprecieri
xPROP
Voyager
Opțiuni
Nu sunt bătrân (dvs.)
0 Aprecieri
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
Ok atunci o sa vorbesc normal , sper ca nu te a deranjat doar ca eu asa vorbesc 😅✌🏻
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
De lipit se lipsește el înapoi, de cat timp aveți acest telefon?
SussIce
Apprentice
Opțiuni
Ducând sa lansat
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
N am înțeles
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
E posibil ca adezivul ce lipește capacul sa nu mai fie atât de bun. Se poate face la un service oarecare lipirea capacului însă poate fi și de la o baterie umflata.
Cu bateria cum stai?
SussIce
Apprentice
Opțiuni
Se tine bine, când consideri vechimea s-a
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Vechimea apare cam după 3 4 ani de folosință. Ca sta degeaba închis nu are mari probleme.
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Telefonul a fost scăpat pe jos? Totul funcționează normal? Ești sigur că s-a dezlipit capacul? Eu zic totuși să mergi cu el într-un service autorizat Samsung pentru verificări, dacă spui că capacul s-a dezlipit.
DJDANY
Helping Hand
Opțiuni
Pune picatura si l-ai lipit, sunt folosite materiale de calitate, nu prea cred, profituri uriase, materiale low cost
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Trebuie lipit la un service cu adeziv special pentru așa ceva, nicidecum cu Picătura!!!!
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Mergi la un service cu el!
Trebuie lipit capacul cu un adeziv special!
0 Aprecieri
AndreiS1
Pathfinder
Opțiuni
Salut,

Recomandarea este o constatare într-un service autorizat deoarece este posibil ca acest lucru să fie datorat bateriei umflate.
0 Aprecieri
xPROP
Voyager
Opțiuni
Salut,
Recomandat ar fi să schimbi capacul de pe spate deoarece are un adeziv special care este pus.
Dacă nu vrei să duci telefonul in service îl poți folosi și așa de preferat cu o husă (antisoc)

Edit: capacul poate fi dezlipit sau deteriorat deaorece utilizarea în timp sau deteriorarea bateriei până în acest moment.
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare @SussIce ,

Îți recomand să mergi cu telefonul la cel mai apropiat centru service autorizat Samsung. Este posibil să fie nevoie de niște proceduri pe care nu le poți face tu la tine acasă.

Lista centrelor este disponibilă aici: https://www.samsung.com/ro/support/service-center/

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
SussIce
Apprentice
Opțiuni
Mulțumesc celor care mi-au recomandat sa duc telefonul la un centru de reparare autorizat samsung. O zi bina
0 Aprecieri
hdguw
First Poster
Opțiuni
Mi sa ianlbit spatele telefonului cum pot curata?
0 Aprecieri