Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Mi am scapat telefonul pe jos.

(Subiect creat la: 27-05-2024 01:02 PM)
618 Vizualizări
ninjutzuv
Pioneer
Opțiuni
A cazut pe margine si de pe margine a cazut pe spate ( am husa de silicon destul de dura ) ps: poate sa afecteze cu ceva telefonul? Se strica ceva?
2 Soluţii
Soluţie
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Ai probleme cu telefonul după ce l-ai scăpat? Dacă e totul în regulă, nu are nimic.
În caz de ceva, probabil nu se mai aprinde, își da restart, chestii de genul. Dar bănuiesc ca nu e cazul.

Vizualizare soluţie în postul original

Soluţie
3Merlin
Legend
Opțiuni
Dragule,
Pe lângă sfaturile primite de la @ElenaP, @AlphaBlue și @Bluelytning, eu îți recomand să testezi 1) camerele foto/video și 2) bateria reîncărcabilă.
Pentru punctul 1), fă câteva fotografii, atât cu camera principală (peisaje, flori, mărire/micșorare, ziua/noaptea, etc) cât și cu cea secundară (adică frontală, pe care o folosești pentru autoportrete). După câteva zile îți vei da seama dacă mecanismele camerei au fost afectate.
Referitor la punctul 2): dacă bateria a fost afectată (adică s-a deplasat și contactele la borne sunt imperfecte) vei vedea că se consumă mai repede și se încarcă mai greu decât înainte de șocul mecanic excesiv, cauzat de căderea de la o înălțime (ne)precizată.
Dacă ai posibilitatea, treci pe la un centru Samsung și roagă-i să-ți facă o verificare amănunțită a telefonului.

Vizualizare soluţie în postul original

2 Soluţii

11 Răspunsuri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Butoneaza-l și vezi dacă este totul în regula. Evident ca pot fi afectate componentele, depinde și de șocul primit. Dar dacă funcționează ok nu mi-aș face griji.
ninjutzuv
Pioneer
Opțiuni
Cum ar trebuii sa reactioneze? @ElenaP
Soluţie
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Ai probleme cu telefonul după ce l-ai scăpat? Dacă e totul în regulă, nu are nimic.
În caz de ceva, probabil nu se mai aprinde, își da restart, chestii de genul. Dar bănuiesc ca nu e cazul.
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Așa ca stai liniștit, nu cred ca trebuie sa te îngrijorezi.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Daca ai o husa buna, ar trebui sa fie in regula. 
Cum ti-a zis deja, @ElenaP , vezi care e treaba dupa cateva ore.. dar eu zic ca e totul ok daca pana acum nu ai sesizat nimic ciudat.

AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Salut. Fa testele din aplicatia samsung members si daca nu raporteaza nimic atunci totul ar trebui sa fie OK.

Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Poți face testele din samsung members si sa vezi dacă e ok. În rest poți testa tu manual ecranul, difuzoare, microfon și dacă încarcă. Plus camerele.
Dacă e o husa bună, nu ar trebui sa îți facă probleme.
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Ca să te liniștești, am scăpat telefonul pe jos, direct pe ciment, de cel puțin 10 ori, iar eu nu folosesc carcasă. Ori am avut eu noroc, ori telefoanele Samsung sunt făcute să reziste, dar nu are nimic. În prezent folosesc Samsung Galaxy S24+.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
3Merlin
Legend
Opțiuni
Șefu', ești norocos... înseamnă că ori cimentul era cauciuc artificial, ori rama lui S24+ e din Titan (nu mă refer, desigur, la cartierul bucureștean).
😉
Soluţie
3Merlin
Legend
Opțiuni
Dragule,
Pe lângă sfaturile primite de la @ElenaP, @AlphaBlue și @Bluelytning, eu îți recomand să testezi 1) camerele foto/video și 2) bateria reîncărcabilă.
Pentru punctul 1), fă câteva fotografii, atât cu camera principală (peisaje, flori, mărire/micșorare, ziua/noaptea, etc) cât și cu cea secundară (adică frontală, pe care o folosești pentru autoportrete). După câteva zile îți vei da seama dacă mecanismele camerei au fost afectate.
Referitor la punctul 2): dacă bateria a fost afectată (adică s-a deplasat și contactele la borne sunt imperfecte) vei vedea că se consumă mai repede și se încarcă mai greu decât înainte de șocul mecanic excesiv, cauzat de căderea de la o înălțime (ne)precizată.
Dacă ai posibilitatea, treci pe la un centru Samsung și roagă-i să-ți facă o verificare amănunțită a telefonului.
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut, mai întâi verifica vizual telefonul.
Sa nu aibă fisuri, crăpături sau carcasa dezlipita de pe spate.
Dacă nu ai nimic din tot ce am zis mai sus, estetic nu are nimic, asa ca poți intra în Samsung Members, la diagnoza și vezi dacă la unul din acele teste exista vreo problema.
Dacă le trece pe toate, este 100% funcțional!