Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Lipsa sunet dar și a notificării

(Subiect creat la: 18-05-2023 09:02 AM)
783 Vizualizări
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Știu că am mai postat despre lipsa notificărilor de la messenger sau whatsapp dar vreau sa știu dacă are vreo legătură și cu semnalul pentru ca uneori nu primesc nici notificare mai ales pe messenger si ma trezesc ca an mesaje cand intru in aplicatie .Momentan am două linii la semnal fiind în casă iar dacă ies afara e full
20 Răspunsuri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Multă lume are probleme cu messenger dar sa nu mai primești nici notificarea e nasol
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salutare,
Verifica sa nu ai aplicațiile Messenger și Whatsapp în Deep Sleeping. Eu nu mai folosesc Facebook sau Messenger, Ma enerva si l-am șters de tot. 😅
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Nu le am adăugate ca nu adaug aplicațiile sociale inafara de tik-tok. Ma enervează de numa și pe mine 🤣 🤣 🤣 semnalul prost poate influența oare?
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Folosești date mobile sau Wifi?
Vlad1981
Legend
Opțiuni
În casă wi-fi, afara date! Sa fie de la net ca am cea mai slabă opțiune de de la digi, fibrrlink 100?
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Posibil.. pe wi-fi vin mai repede notificările? Sau pe date?
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Chiar nu îmi dau seama pe care vin mai repede dar 80-90% din timp sunt pe wi-fi
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Pe whatsapp îți vin notificările repede? Sau se comporta la fel ca și Messenger-ul?
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Vin dar uneori nu se aude notificarea. Am schimbat acum router-ul cu unul nou sa vad cum se comporta
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Ok, tine-ne la curent :).
Vlad1981
Legend
Opțiuni
😉
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Tot asa e! Nu sună, nu notificare nu nimic uneori. Am instalat messenger lite sa vad dacă face la fel
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Cred că este de la WhatsApp sau messenger. Nici mie nu îmi vin notificările cu sunet, uneori. Am observat că nici prietenei mele nu ii vin notificările pe WhatsApp :).
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Nasol! Fără sonor ? Mie îmi vin dar fără sonor pe whatsapp câteodată și ma trezesc cu mesaje fără sa știu
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni

Pai da, pe whatsapp vin notificările fără sonor,  dar se întâmplă asta foarte rar. 

Querycori
Explorer
Opțiuni
Si eu am aceeasi problema doar pe messenger, in sensul ca imi vin poate o notificare din 10 in cel mai bun caz, indiferent daca sunt pe date mobile sau pe wifi. Nu primesc notificarea, nici nu se aude sunetul. La fel, aplicatia nu e in deep sleep.
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Și nu auzi uneori atunci când primești mesajul doar un sunet( pic)? As fi curios dacă pe alta marca de telefon se întâmplă așa inafara de iPhone
Querycori
Explorer
Opțiuni
Ba da, dar doar daca cu cateva minute inainte am folosit messenger-ul. Eu ma gandeam ca e sunetul acela cum ca cealalta persoana a citit mesajul scris de mine, cam asa se aude.
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Da, cam asa se aude și e frustrant
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Am instalat messenger lite sa vad cum e cu el, dacă face la fel