Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Ce vrea sa reprezinte aceasta notificare?

(Subiect creat la: 09-01-2025 02:00 PM)
372 Vizualizări
Opțiuni

image

Salutare, tuturor!

Azi dimineata cand am vrut sa pun telefonul la incarcat, am fost intampinat de aceasta notificare si de un sunet ingrozitor!

Ce vrea sa insemne aceasta notificare?

Nu am putut pune telefonul la incarcat abia dupa vreo 3 ore.
17 Răspunsuri
AndiBubulete
Journeyman
Opțiuni
Ma si eu am avut
Opțiuni
"Ma"?
Opțiuni
In primul rand, nu iti permit sa imi vorbesti cu "ma"..., nu esti la scoala aici...
In al doilea rand, nu am crescut impreuna si nu ne tragem de sireturi.
Ce varsta ai daca nu te superi? Cred ca nici macar 18 ani nu ai din ce am vazut din comentariile pe care le-ai lasat aici pe comunitate si altor utilizatori.
techrax23
Voyager
Opțiuni
Nu este frumos sa îi spui cuiva "ma" mai ales la o comunitate
Opțiuni
Chiar nu este frumos... Nu are cei 7 ani de acasa.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Inseamna exact ce spune in mesaj si nu baga nimic (nici macar o scobitoare) sa incerci sa scoti/cureti/etc portul pentru ca este posibil sa il strici iremediabil.

Poate sa se fi acumulat murdarie sau un pic de umezeala, nu il usca cu uscatorul de par, nu il pune pe calorifer, il poti eventual sufla cu un jet de aer. E bine ca a disparut mesajul, daca nu se stergea era o problema.... Ai grija pe unde tii telefonul, inclusiv in baie daca il pui in anumite locuri este posibil sa ajunga la el stropi de apa sau vapori

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Opțiuni
Nu am bagat nimic, nicio scobitoare, nu l-am uscat cu uscatorul de par, nu l-am pus pe calorifer si nu l-am suflat cu aer, doar am suflat umpic in el, atata tot. Da, m-a disperat dimineata cu acest mesaj si daca am apasat "OK" s-a sters. Nu-l tin in baie, am adormit aseara cu el in pat si probabil de acolo a aparut aceasta problema.
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Telefonul a avut ceva contact cu lichide? Poți încerca sa dai un Clear cache /clear data la USBSettings.
Întra la settings > Apps și dai sa afișeze aplicațiile de sistem. După cauți USBSettings și dai un Clear cache/ clear data și un restart la telefon.
Opțiuni
Salutare,
Nu, nu a avut contact cu lichide. Am adormit aseara cu el in pat si probabil de acolo a intampinat ceva umezeala...
Da, am dat si Clear Cache, cat si Clear Data si am dat si restart la telefon si dupa cateva ore si a revenit.
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Este umezeala in portul USB.Si eu am întâmpinat aceasta problema . Am răspuns unui apel in timp ce ploua afara.
Opțiuni
Da. Umezeala a fost.
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Este de la umezeală
Opțiuni
Da. De la umezeala a fost probabil si la mine, deoarece nu a luat contact cu lichide...
MarilenaFechete
Helping Hand
Opțiuni
Asta inseamna că este telefonul a detectat ca exista umiditate.. am pățit-o și eu mai demult ... și a trebuit sa găsesc unde sa îl pun unde nu este asa umiditate .. am patit-o doar iarna
Opțiuni
Pai de cand il am nu am patit vreodata asa ceva... pana saptamana trecuta..., deci tot iarna...
MarilenaFechete
Helping Hand
Opțiuni
Uite de exemplu eu stau în bloc cu placi de beton .. a care umezeala iarna e foarte ridicata .. ca sa scap am luat piatra .. pentru reducerea umezelii și asa am mai scăpat.. mai ales ca îmi afecta și Pc-ul
Opțiuni
Am inteles.