W tym wątku zachęcam wszystkich do dzielenia się informacjami odnośnie nowych aktualizacji oprogramowania w telefonach z serii Galaxy A.... Wyświetl post
Hej. Mam problem z moim galaxy a55 8/256. Uruchamia się ponownie samemu w różnych momentach. Robiłem soft reset, wipe reset partition. Ale nic się... Wyświetl post
hej, mam telefon samsung galaxy a53, kilka dni temu zainstalowalam one ui 7 i mam problem z nowym barem - gdy laduje telefon ten dlugi zielony... Wyświetl post
Witajcie. Potrzebuje pomocy. Mam Samsunga A55. Zawsze miałam ustawione odblokowanie ekranu odciskiem palca. Dzisiaj rano nie mogłam odblokować... Wyświetl post
Po najnowszej aktualizacji oui 6.1 telefon czyta kartę sim ale nie widzi żadnej sieci. Czy da się to jakoś naprawić. Nie da sie twz zmienic trybu... Wyświetl post
Witam mam problem z odtwarzaniem filmów na telefonie Samsungu galaxy A34 5G po najnowszej akutalizacji na ui 7. Film po załadowaniu się na lepszą... Wyświetl post
Witam czy ktoś ma podobny problem jak ja chodzi o to że po zaktualizowaniu mojego samsunga a34 5g do one ui7 cały czas się zacina I sam wyłącza
Wyświetl post
W tym wątku zachęcam wszystkich do dzielenia się informacjami odnośnie nowych aktualizacji oprogramowania w telefonach z serii Galaxy A.... Wyświetl post
Mam galaxy A56 of ponad tygodnia, zaktualizowany do najnowszej wersji. Niestety nie działają mi płatności zbliżeniowe przez Google Pay. Próbowałam... Wyświetl post
Witam.
Problem polega na tym, że telefon ładnie łączy się autem i systemem bluetooth natomiast jakość połączenia jest fatalna. Nie da się... Wyświetl post
Witam przed naprawą telefonu w kwietniu miałam ustawiony ekran blokady z pinem. Po wpisaniu pinu telefon od razu się odblokował i nie trzeba było... Wyświetl post
Dzień dobry wszystkim.Czy ktoś może skomentować zdjęcie? Dlaczego jest tak mało wolnej pamięci,700 mb.
Nie wiem czy to ma związek, ale... Wyświetl post
Witam mam kolejne pytanie,chcę wylaczyć pasek wyszukiwania ktory jest przypisany do Aplikacji,i znowu borykam sie z kolejnym problemem na Samsungu... Wyświetl post