W tym wątku zachęcam wszystkich do dzielenia się informacjami odnośnie nowych aktualizacji oprogramowania w telefonach z serii Galaxy A.... Wyświetl post
W tym wątku zachęcam wszystkich do dzielenia się informacjami odnośnie nowych aktualizacji oprogramowania w telefonach z serii Galaxy A.... Wyświetl post
Dzień dobry
Jestem posiadaczką telefonu Samsung Galaxy A32 5G. Od kilku dni mam problem z rozmowami - ciężko się dogadać gdyż rozmowy się... Wyświetl post
Mam galaxy A56 of ponad tygodnia, zaktualizowany do najnowszej wersji. Niestety nie działają mi płatności zbliżeniowe przez Google Pay. Próbowałam... Wyświetl post
Mówiąc szczerze to denerwuje mnie wszystko w tej aktualizacji zaczynając od nowych Icon aplikacji nowego tego że jak się ściąga po lewej to co... Wyświetl post
Kupilem adapter usb-jack 3.5 av142 z firmy ugreen i gdy go podlaczam wyskakuje mi komunikat, ze urzadzenie nie jest nieobslugiwane, ale w opisie... Wyświetl post
Hej! Jakiś czas temu gdy oglądałam tiktoka ! Max 40minut tylko filmiki
Telefon sie zaciął zrobił pisk jak w telewizji tzw(paski) i wylaczyl... Wyświetl post
Witajcie. Potrzebuje pomocy. Mam Samsunga A55. Zawsze miałam ustawione odblokowanie ekranu odciskiem palca. Dzisiaj rano nie mogłam odblokować... Wyświetl post
Czy do Samsunga A70 mogę dokupić ładowarkę 45W skoro podobno wspiera on technologię Quick Charge 4.0? W zestawie z telefonem jest ładowarka 25W.
... Wyświetl post
Jak w tytule. Telefon sam odblokowuje sie w kieszeni spodni/spodenek chociaż jest blokada urządzenia typu wzór. Dzieje sie to co dzień gdy mam go... Wyświetl post
Witam. Dzisiaj zdarzyło się to pierwszy raz, mianowicie podczas oglądania filmu, nagle ekran zrobił się czarny na ok. 10 sekund, następnie pokazało... Wyświetl post
Witajcie mam mały problem telefon A33 5G gdy rozmawiam przez telefon lub messenger to wszystko jest dobrze a nagle mnie nie słychać i sie potrafi... Wyświetl post
hej, mam telefon samsung galaxy a53, kilka dni temu zainstalowalam one ui 7 i mam problem z nowym barem - gdy laduje telefon ten dlugi zielony... Wyświetl post
Od kiedy pobrałem One Ui 7 na moim galaxy a35 na ekranie czasami pojawia się taki dziwny czarny kursor ale nie widać go na screenie. Ktoś wie co to... Wyświetl post
Po aktualizacji do One UI 7 na moim Galaxy A34 5G pojawiły się poważne problemy. Telefon bardzo szybko się rozładowuje, nawet gdy prawie z niego... Wyświetl post
Hej. Mam problem z moim galaxy a55 8/256. Uruchamia się ponownie samemu w różnych momentach. Robiłem soft reset, wipe reset partition. Ale nic się... Wyświetl post
Witam,
W przeciągu ostatnich trzech dni mój telefon zaczął wariować (samsung a53 5g).
Zaczęło się od zablokowania ekranu, nie reagował na... Wyświetl post