Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Język polski dla smartfona z dystrybucji chińskiej

(Temat utworzony: 09-03-2022 05:26 PM)
2970 Wyświetlenia
Cr83
First Poster
Opcje
Witam.

Posiadam Galaxy A70 przeznaczony na rynek chiński (A7050/DS). Początkowo miałem język polski, jednak po jakiejś aktualizacji mam częściowo polski i częściowo angielski. Próbowałem programami spolszczyć, ale pozostało bez zmian. Czy można to jakoś zmienić np. wgrywając soft od innej dystrybucji?
0 Like
28 Odpowiedzi
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Tak Polski soft załatwi sprawę.

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
Cr83
First Poster
Opcje
Ok, ale czy oznaczenia modelu nie mają tu znaczenia? Chodzi mi o to, czy mogę wgrać soft od modelu A705FN (global).
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Cr83  napisał(a):
Ok, ale czy oznaczenia modelu nie mają tu znaczenia? Chodzi mi o to, czy mogę wgrać soft od modelu A705FN (global).

@Cr83  Jak wgrasz ten soft to zamienisz telefon w cegłę.

YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Nie, jedynie co można w takim przypadku zrobić, to przywrócić ustawienia fabryczne bez przywracania danych z kopii zapasowej i liczyć, że będzie dostępny j. polski i wszystko będzie dobrze przetłumaczone. 

YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Albo wykwinty stempel do listów 😂 

0 Like
Cr83
First Poster
Opcje
O to mi właśnie chodziło.
0 Like
Cr83
First Poster
Opcje
Skądś na początku musiał być ten język polski, też mnie zdziwiło, że po jakiejś aktualizacji się wysypał, albo został częściowo.
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

@Cr83 Nie posiadam aż tak rozległej wiedzy, aby powiedzieć, czy w urządzeniu przeznaczonym na inny rynek dostępny jest język polski.  

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@YOX  @Cr83  Telefony na rynek chiński maja trochę polskiego a większość angielskiego tak samo jest dla telefonów z USA.