Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

intrebare - deosebire contacte

(Subiect creat la: 09-01-2021 09:21 AM)
800 Vizualizări
raluke
Apprentice
Opțiuni
Buna dimineața, 
Detin un A71 si am 2 nelamuriri 
1.  Cum fac sa vad contactele personale salvate pe email + contactele salvate pe SIM de pe cartela de la serviciu 
2. După ce găsesc setarea de la pct 1. oare se vad distinct? dacă nu atunci cum setez sa pot vedea care nr de unde este?
Vreau sa folosesc contactele personale ce le am salvate pe adresa de email și contactele de pe cartela sim de la servici. 
Ma puteți ajuta?
0 Aprecieri
1 Soluţie
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Neata,

Gaseste aplicatia Contacte in lista de aplicatii.
De aici, intra in setarile aplicatiei (trebuie sa ai 3 puncte sau 3 linii pentru setari). Vezi ce optiuni ai.
Nu stiu de nici o optiune sa iti arate de unde provine contactul (daca e de pe SIM sau de pe contul de gmail , etc).
Eu nu tin minte sa fi avut vreodata optiunea sa le diferentiezi cumva, din pacate.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

7 Răspunsuri
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Neata,

Gaseste aplicatia Contacte in lista de aplicatii.
De aici, intra in setarile aplicatiei (trebuie sa ai 3 puncte sau 3 linii pentru setari). Vezi ce optiuni ai.
Nu stiu de nici o optiune sa iti arate de unde provine contactul (daca e de pe SIM sau de pe contul de gmail , etc).
Eu nu tin minte sa fi avut vreodata optiunea sa le diferentiezi cumva, din pacate.

raluke
Apprentice
Opțiuni
Mulțumesc - am reușit sa setez se vadă și contactele din SIM.
Pacat 😔 ca nu se vad distinct măcar prin culoare. Am și un S8 și acolo contactele erau colorat diferit - de aceea am crezut ca se poate și la A71.
Sper ca pe viitor măcar sa aibă în vedere acest lucru 🤞
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Cu placere! Din pacate, nu cred ca tine de telefon in sine ci de sistemul de operare.
Asa e, cred ca ar fi util. Vedem daca revine optiunea vreodata 🙂
Daca e lamurita intrebarea, sa o marchezi ca si solutionata, te rog.

0 Aprecieri
raluke
Apprentice
Opțiuni
La acceptare soluție? 😁 sau?
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Da, asa e perfect. Merci 🤓

RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ce as vrea sa adaug este faptul ca, acele contacte stocate in SIM (si nu in tel, cont Google, etc) au niste limitari:
- pe SIM poti stoca max 250 contacte (cred ca sunt si SIMuri cu 500 totusi)
- nu poti pune NUME la contacte mai lungi de 12 caractere si nu poti folosi in nume caractere speciale. Daca numele introdus este mai lung, se trunchiaza automat la primele 12. Daca sunt mai multe nume ale caror prime 12 caractere sunt identice, urmatoarele primesc sufixul (1), (2),...(n) etc pt a le diferentia
- nu poti stoca alte informatii la contact decat numarul de telefon. Nu poti seta adresa, note, titlu, pozitie, companie, adresa de mail, zi de nastere etc...
- nu poti trece decat UN singur numar de tel la un contact, nu poti pune de ex mobil, work, home, etc
- nu se sincronizeaza la trecerea de la un dispozitiv la altul si nu au copie de siguranta. Daca SIMul respectiv se strica...ai ramas fara ele

Daca nu e o problema cu limitarile astea, poti face asa cum ai dorit. Altfel, ti-as propune o solutie mai eleganta si anume sa folosesti GRUPURILE de contacte. Stochezi toate contactele in contul tau Google baneficiind de toate avantajele dar faci un grup WORK si altul PERSONAL (sau fara grup) si asa le poti identifica

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
raluke
Apprentice
Opțiuni
îți mulțumesc, despre sim știu ceea ce mi-ai scris mai sus, dar ideea ta este interesantă. Am crezut ca doar pe telefon se înregistrează grupurile nu si în email. Ale mele le-am salvat pe email , insa la munca am schimbat telefonul dintr-unul smart pe unul clasic și asa nu am putut sa accesez agenda din email asa ca am început sa le pun pe sim.