Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Inflorire lac ramă a54

(Subiect creat la: 13-11-2024 09:40 PM)
175 Vizualizări
1Edy6
Explorer
Opțiuni
Salut dețin de aproape un an un a54 și am observat stânga a inflorit lacul de pe ramă. Telefonu e tinut in puf husa originala si de ce sa intamplat chestia asta? Telefonul nu a facut contact cu lichide precum diluant decapant sau altele. E normal? Am un a21s si nu are defecte.
12 Răspunsuri
GeorgeH
Mastermind
Opțiuni
Pune te rog și o poză să vedem și noi.
1Edy6
Explorer
Opțiuni
Nu e asa clara poza ca e de pe whatapp facută cu a21sIMG-20241112-WA0000_1000150773_1731556290.jpg
lucianmc2001
Troubleshooter
Opțiuni
Este doar o problemă de fabricație, calitatea aplicării lacului pe linia de producție sau ulterior aplicării urmează procesul de uscare care poate nu a respectat anumite condiții !!?? Nu ai ce să faci decât dacă ți la aspect să mergi să-ți schimbe rama !
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut, poți sa îl ti și în husa creeata din puf pentru ca tot s-ar fi întâmplat asta.
Atunci cand il scoți din husa, rama husei sta foarte stransa pe rama telefonului și practic în timp, sa luat lacul.
Asta este strict o problema de producție, iar tu practic, nu ai nici o vina.
Daca chiar vrei sa arate bine, singura varianta este înlocuirea ramei cu care speram sa nu mai ai probleme.
A54 am avut și eu, dar asemenea probleme nu am văzut la el.
1Edy6
Explorer
Opțiuni
Mă gandesc să trec pe un note 20ultra
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Note 20 Ultra este un telefon deja învechit.
Are 4 ani de zile, iar ca să îl cumperi dupa olx, nu se merita din punctul meu de vedere.
Oricât de priceput ai fi, poți cumpăra un telefon defect sau chiar fake.
Iar ca să îl cumperi nou...costa 3700 lei.
Cu banii ăștia îți iei un S24+....
Asta este părerea mea acum, după olx, eu personal nu cumpar nimic ,iar din magazin, tot ce-i mai vechi de un an, nu se mai merita dupa părerea mea.
Zic astea pentru ca anual iese unul nou cu performanță mai buna la preț aproape identic
1Edy6
Explorer
Opțiuni
Stiu sunt foarte multe chestii riscante si de asta mam gandit să fac rată la s24 ultra.
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Sau asa daca crezi ca este ok, eu unul prefer rata mai bine, de cat unul sh..
1Edy6
Explorer
Opțiuni
La altex 356lei in 18 luni 6408lei sau in 24 luni 282 6768lei
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Poți pune și foto?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
1Edy6
Explorer
Opțiuni
Nu e prea clara e facuta cu un a21sIMG-20241112-WA0000_1000150773_1731556290.jpg
lucianmc2001
Troubleshooter
Opțiuni
Cu husa montată nu se văd acele locuri inestetice, doar dacă vrei să-l vinzi mai scade la capitolul aspect !