Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy A52S 5G brak reakcji telefonu

(Temat utworzony: 01-01-2022 10:24 AM)
3853 Wyświetlenia
Roksana2
Journeyman
Opcje

Mam telefon Samsung Galaxy A52s 5G od niecałych dwóch tygodni. Wczoraj telefon samoistnie się wyłączył i nie mogę go uruchomić. Najpierw pojawiał się komunikat o Hard Resecie ale nawet nie dało się go zrobić ponieważ telefon sam próbował się uruchomić od nowa. Zastygał na logo Samsung. Wyjęłam kartę SD oraz kartę SIM. Do teraz telefon nie reaguje na nic. Nie można go włączyć, zrobić hard/soft resetu , bez znaczenia czy jest pod ładowarką czy nie.

0 Like
9 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Roksana2  Jak jest podłączona ładowarka to widać że telefon się ładuje?

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@Roksana2 Witaj. Podłącz ładowarkę do telefonu poczekaj parę minut i wciśnij wszystkie przyciski naraz i trzymaj. Zobaczysz wtedy czy telefon się włączy. Jeśli to przegrzanie tylko płyty głównej telefon się załączy jeśli uszkodzenie już nie.
Roksana2
Journeyman
Opcje

Zrobiłam tak i niestety dalej zero reakcji

0 Like
Roksana2
Journeyman
Opcje

Nie, nic nie widać 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Rozumiem że trzymałaś przyciski dość długo?
0 Like
Roksana2
Journeyman
Opcje

Tak i to w różnych kombinacjach. Wszystkie naraz, sam Power On, Power On + Volume+ oraz Power On + Volume- jak i same Volume dwa naraz i nic nie reaguje. Złożyłam już wniosek o naprawę u swojego operatora. 

Dodam tylko że telefon nie miał styczności z zza niską i zza wysoką temperaturą ani z wilgocią. 

0 Like
Roksana2
Journeyman
Opcje

Telefon w chwili wyłączenia miał około 90% baterii

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Nie szkodzi. Powiem Ci ze dość często mamy przypadki z A32 A52 i A51 na uszkodzone płyty główne. Jeśli kombinacja ta nie pomaga no to pozostaje Ci tylko oddać telefon do serwisu tak jak wspomniał @vdsl2