Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Galaxy A50 - nu mai apare switch-ul On/Off de VoLTE Vodafone

(Subiect creat la: 24-04-2021 06:29 PM)
1548 Vizualizări
cristiand13
Pathfinder
Opțiuni

Salutare ! Are cineva vreo idee despre această problemă la un Samsung Galaxy A50 acualizat la Android 11 cu un CSC Vodafone Italia şi foloseam cartelă de Telekom Ro dar am schimbat operatorul in Vodafone Ro şi cand am introdus cartela a apărut o notificare de restart dar problema e că a dispărut opţiunea Apel 4G SIM 1 din setări/reţele mobile,precizez că cu SIM Telekom Ro nu mi-a iesit notificare de restart şi aveam opţiunea Apel 4G SIM 1 in setări/reţele mobile.

2021-05-13-01-18-18.jpg

1 Soluţie
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Le poti spune ca habar nu au ce servicii ofera si degeaba lucreaza acolo. Pt raspunsul asta ar trebui dati afara.

La Vodafone exista situatii in care NU MAI APARE switch-ul On/Off de VoLTE dar totusi serviciul functioneaza.

Daca dai telefon cuiva care stii sigur ca are VoLTE si in timpul apelului ai pe ecran inaintea timer-ului simbolul HD/HD+ inseamna ca iti merge VoLTE... Dar nu ai switch-ul vizibil si nici iconita in bara sus.

Eu am problema de aproape un an de cand am facut portare de la Orange la Vodafone si am renuntat sa mai incerc o rezolvare. Pur si simplu nu ai cu cine sa discuti, cei cu care vorbesti habar nu au, sunt inexplicabil de prost pregatiti (cel putin call center-ul initial sau relatii cu clientii). Fa testul in apel si vezi daca merge, nu te mai stresa

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare

Vizualizare soluţie în postul original

20 Răspunsuri
AdyEy
Pathfinder
Opțiuni
Suni la operator și le spui problema. Totul e de la rețea
Mi sa întâmplat de la Digi la Vodafone
cristiand13
Pathfinder
Opțiuni

Mulţumesc de răspuns ! Le-am explicat problema la o reprezentanţă Vodafone şi mi-au spus că nu stiu şi că serviciul Volte nu e disponibil in România 😂

0 Aprecieri
AdyEy
Pathfinder
Opțiuni
Cum sa nu? Lol esti sigur ca ai explicat cum trebuie? Cred ca toți operatorii din România au Volte. Îți arat eu ca am digi și vodafone ( ambele cu VoLTE )

Screenshot_20210424-180723_Call settings.jpg

RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Doar Orange, Vodafone si Digi au serviciul VoLTE

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
cristiand13
Pathfinder
Opțiuni

Foarte sigur asa arăta captura de ecran exact ca şi la tine inainte să folosesc SIM Vodafone şi acum asa imi arată in captura de ecran,cred că ar trebui să sun la relaţi cu clienţi că la reprezentanţă habar nu aveau ,şi mă intrebau că la ce imi poate folosi această opţiune Volte

Screenshot_20210424-181500_Call settings.jpg

0 Aprecieri
cristiand13
Pathfinder
Opțiuni

Salut ! Ce cartele folosești  prepay sau abonament de ai serviciul activ.

0 Aprecieri
AdyEy
Pathfinder
Opțiuni
Digi abonament și vdf prepay
0 Aprecieri
Victor20
First Poster
Opțiuni

Salut. Am un S21 5G si sunt la Vodafone. Am activat din curiozitate optiunea de apel 4G Sim1  si de atunci viteza mea de internet(date mobile 4G si 5G) este de doar 10mbps.

As dori sa dezactivez optiunea doar ca nu ma lasa. Optiunea este ,,grayed out''.

Am incercat sa resetez setarile de retea, sa reintroduc cartela insa optiunea este tot indisponibila.

Ce pot face?

0 Aprecieri
AdyEy
Pathfinder
Opțiuni
Suni la operator. Îți vor face ei setarile
0 Aprecieri
Victor20
First Poster
Opțiuni

Ok. Multumesc

0 Aprecieri
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Le poti spune ca habar nu au ce servicii ofera si degeaba lucreaza acolo. Pt raspunsul asta ar trebui dati afara.

La Vodafone exista situatii in care NU MAI APARE switch-ul On/Off de VoLTE dar totusi serviciul functioneaza.

Daca dai telefon cuiva care stii sigur ca are VoLTE si in timpul apelului ai pe ecran inaintea timer-ului simbolul HD/HD+ inseamna ca iti merge VoLTE... Dar nu ai switch-ul vizibil si nici iconita in bara sus.

Eu am problema de aproape un an de cand am facut portare de la Orange la Vodafone si am renuntat sa mai incerc o rezolvare. Pur si simplu nu ai cu cine sa discuti, cei cu care vorbesti habar nu au, sunt inexplicabil de prost pregatiti (cel putin call center-ul initial sau relatii cu clientii). Fa testul in apel si vezi daca merge, nu te mai stresa

cristiand13
Pathfinder
Opțiuni

Mi-au zis că la ce imi poate folosi aceast serviciu Volte 😂

0 Aprecieri
cristiand13
Pathfinder
Opțiuni

Multumesc de raspuns ! Am să introduc un SIM Orange să văd daca apare apare switch-ul On/Off de VoLTE ,nu stiam de ce a disparut din setari/reţele mobile şi am să revin cu update

0 Aprecieri
cristiand13
Pathfinder
Opțiuni

Exact aşa cum ai descris in postarea ta. In timpul apelului am pe ecran inaintea timer-ului simbolul HD/HD+.Multumesc mult ! O zi bună !

0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
In cazul asta ai serviciul activ si functional. Doar ca nu ai acces la functie sa o dezactivezi tu cand vrei ci ar trebui sa suni la Vodafone ca sa dezactiveze serviciul la nivel de cartela.

Treaba este asa: sunt TREI moduri de implementare al serviciului VoLTE, nu intru in detalii tehnice acum dar unul din ele permite ca operatorul sa limiteze accesul la anumite functionalitati/optiuni de servicii. Acest lucru se poate realiza DOAR pe terminale Android (iOS nu permite asta) si se realizeaza ascunzand pur si simplu optiunea din setari. De asta ti-a disparut de acolo. Treaba e ca nici cei de la Vodafone nu stiu cum au reusit performanta asta....habar nu au de ce se manifesta si nici nu stiu cum sa o rezolve. Crede-ma ca o sa pierzi timp inutil si doar te vei enerva. In afara switch-ului vei constata ca nu ai nici APN-ul IMS (care de ex la Orange exista) si la fel habar nu aveau cei de la Vodafone de existenta lui....ma intrebau pe mine ce este.

Concluzia, multumeste-te ca merge si asta e. Treci peste ca pierzi vremea si iti toci nervii degeaba

cristiand13
Pathfinder
Opțiuni

Pe Android 10 acea optiunea din setari switch-ul On/Off de VoLTE exista tot timpul cu şi fara SIM Vodafone in telefon credemă eram curios de ce disparuse

0 Aprecieri
cristiand13
Pathfinder
Opțiuni

Salut @RapierXDA  Am primit un raspuns  de la Vodafone la intrebarea mea adresata despre  "de ce nu apare switch-ul On/Off de VoLTE "in meniul telefonului.Raspunsul a fost asa cum mi-ai explicat in postare.Toate telefoanele brand Vodafone la introducerea unui SIM Vodafone ascunde acea functie de Apel 4G SIM cu switch-ul On/Off de VoLTE din meniul telefonului si nu poate fi dezactivata si acea functie apare in meniul telefonului cu SIM vodafone numai pe smartphone fara brand Vodafone.Aceasta setare este in toate statele UE CU Vodafone.Asa ca raspunsul tau a fost SUPER de OK.😉

RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
In sfarsit... Au aflat si ei de ce 🤣🤣🤣 Atunci cand ii intrebasem eu habar nu aveau, intre timp vad ca s-au mai desteptat.

0 Aprecieri
cristiand13
Pathfinder
Opțiuni

@RapierXDA Nu te astepta ca sau desteptat pentru ca raspunsul a fost de la serviciul cu clienti Vodafone Italia ,sper ca intr-o buna zi se vor destepta si cei de la  Vodafone Romania😂 O zi buna!

RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Aaaaaaa.... That makes sense 🤣

0 Aprecieri