Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Galaxy A40 - telefonul nu se mai incarca

(Subiect creat la: 20-05-2021 11:22 AM)
3552 Vizualizări
al3csx
Journeyman
Opțiuni

Telefonul meu a40 are o problema pe care nu o pot intelege . In ultimele 4zile se incarca in 4ore si acum .m incercat sa il incarc si nu merge. 

Am incercat sa il incarc cu incarcatorul cu care a venit in pachet si cu un incarcator de s10+ dar nu merge doar ca am observat ca merge cu incarcatorul sotiei care nu este fast charging si este de la alt brand de telefoane. 
 Acum nu stiu care ar fii problema, incarcatoarele samsung care incarca la alt telefon sau telefonul. As duce telefonul la service ca este in garantie doar ca n-am altul de rezerva sau as cumpara un incarcator nou doar ca imi este ca nu va merge nici ala...
 P.s. S10+ era al unui amic

0 Aprecieri
5 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

In situatii de genul, in majoritatea cazurilor, incarcatorul este de vina. As mai incerca si cu alte cabluri / incarcatoare inainte de a-l trimite in service.

Verifica cu atentie si mufa USB a telefonului, poate ai ceva mizerie acolo.

gioni666
Hotshot
Opțiuni
Corect, neapărat verificat dacă a prins praf la mufa de incarcare, am pățit și eu, nu face contact bine. Tot la A40 am pățit, am cumpărat alt încărcător și mi-a zis baiatul de la care am cumpărat încărcătorul să curăț cu atenție și răbdare mufa de praf, de acolo era.
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Poate s-a stricat cablul.
Încearcă prin magazine cu un încărcător original de A40. Eu parcă am folosit un încărcător de S8 la A40, dar neapărat cablul să fie Samsung original.
Sau te duci la un service Samsung, la Apaca pe Iuliu Maniu de exemplu, ți-l face într-o oră dacă este telefonul de vină
P3tr1
Black Belt 
Opțiuni
Credca ambele incarcatoare sunt stricate
Cumpăra altul
ccccc
First Poster
Opțiuni
Se repara in service.
0 Aprecieri