Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Fisier audio

(Subiect creat la: 24-02-2023 11:23 AM)
261 Vizualizări
a_monica
Pioneer
Opțiuni
Buna ziua. Am un telefon Samsung A22 4G si imi tot apare un fisier audio ciudat: au_uu_SzH34yR2
Daca dau play nu se aude nimic, are cateva secunde si ori de cate ori l-am sters, mi-a reaparut. Am restartat si resetat telefonul la setarile din fabrica, mi-a aparut din nou. Pana si cardul de memorie l-am resetat. Oare este un virus? Sau e de la vreo aplicatie? Multumesc
8 Răspunsuri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Posibil să fie de la vreo aplicație de socializare ce folosește audio call ori un player audio mai degrabă, nu ar trebui să îți faci prea multe griji, se pare că se generează automat.
a_monica
Pioneer
Opțiuni
Va multumesc frumos.🙏 Daca nu reprezinta pericol pentru telefon si datele de pe el, e bine😁o zi frumoasa
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Desigur, cred că este un fișier mp3 din aplicația Samsung Music sau YouTube Music ce se sincronizează in Cloud de reapare mereu.
a_monica
Pioneer
Opțiuni
Am samsung music player. Youtube music l-am dezinstalat pentru ca am youtube aplicatia.
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Înțeleg, important că nu îți compromite telefonul. Încearcă eventual să oprești sincronizarea in Cloud și după șterge fișierul respectiv acolo unde îți apare. Vezi in aplicația Fișierele mele dacă îți apare acolo și să-l ștergi. După activează din nou sincronizarea și vezi dacă reapare.
a_monica
Pioneer
Opțiuni
Am sa incerc. Va multumesc🥰
EmilianN
Community Manager
Opțiuni
Unde apare?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
PACRi
Maestro
Opțiuni
Cum ai ajuns la concluzia ca e fisier audio? După extensie? După icoana? Si unde apare asa cum te-a intrebat @EmilianN?
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.