Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

ESD ROM

(Subiect creat la: 04-04-2024 09:04 PM)
696 Vizualizări
radu_crj
Helping Hand
Opțiuni
Salut!Ati trimis vreodată ceva la ESD ROM?ati avut experiențe bune sau rele cu ei?
Trebuie sa trimit un telefon pe garanție si sunt cam sceptic dupa ce review uri am citit pe google 
1 Soluţie
Soluţie
David889
Hotshot
Opțiuni
Da, am trimis eu. Telefon in perfecta stare estetica in momentul trimiterii, iar in momentul primirii, zgariat pe margini, camera sparta(ei au sustinut ca erau scame, dar mi e indiferent, rezulta o proasta calitate a reparatiei). Drept urmare dupa un mail catre firma respectiva, am primit banii inapoi.😄

Vizualizare soluţie în postul original

26 Răspunsuri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Eu nu am trimis, dar am cunoștințe care au trimis la ei și au fost mulțumiți de serviciile lor. Nu știu ce ai văzut tu pe net, dar sigur va fi ok ! 🙂
radu_crj
Helping Hand
Opțiuni
Si cat a durat reparația?Mai mult de o săptămână?
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
In 3 zile a ajuns telefonul la ei, 4 zile pana când a fost reparat, 7 zile în momentul în care telefonul a ajuns la client.
Timp total de așteptare=7zile
radu_crj
Helping Hand
Opțiuni
Super!E un timp decent ceea ce e bine, acum nu stiu ce o sa fac eu doar cu laptop 1 săptămână 😂
Ma mai ajuta si Galaxy watch ul cu Spotify cand plec din casa
Benjaminn
Pathfinder
Opțiuni
Eu sunt Samsung user de peste 10 ani și n am mers decat la ei cu tot ce am întâmpinat până acum(acumulatori, mufe de încărcare, display-uri, etc) și am fost mulțumit de fiecare dată. In general reparațiile, basic, cu piese pe stoc, dureaza sub 2h. Dacă nu, te anunță ei in prealabil cat va dura
radu_crj
Helping Hand
Opțiuni
Am înțeles.Multumesc mult:)
Soluţie
David889
Hotshot
Opțiuni
Da, am trimis eu. Telefon in perfecta stare estetica in momentul trimiterii, iar in momentul primirii, zgariat pe margini, camera sparta(ei au sustinut ca erau scame, dar mi e indiferent, rezulta o proasta calitate a reparatiei). Drept urmare dupa un mail catre firma respectiva, am primit banii inapoi.😄
radu_crj
Helping Hand
Opțiuni
Mda... Daca e, in caz de orice fac poza la cum arata înainte sa il trimit și dacă pățesc ceva de genul le trimit pozele si o sa rezolv
David889
Hotshot
Opțiuni
Eu fix asa am procedat, facusem poze la telefon inainte. Cel mai bine daca poti ar fi sa le faci de fata cu angajatii magazinului respectiv. Ca asa pot sa zica: "pai poate ai facut pozele acum 2 luni si intre timp l ai zgariat".
radu_crj
Helping Hand
Opțiuni
Nu prea am posibilitatea...Eu sunt din Galați si e drum lung pana la București
David889
Hotshot
Opțiuni
Nu il trimiti prin magazinul de unde l ai luat? Adica nu te duci spre exemplu la Altex sa il trimita ei?
radu_crj
Helping Hand
Opțiuni
ma gandeam sa il trimit wu
David889
Hotshot
Opțiuni
Trimite-l prin Altex/magazinul de unde l ai cumparat.
radu_crj
Helping Hand
Opțiuni
Si asta ma scapa de grija ca nu l ciufulesc?
David889
Hotshot
Opțiuni
Nu. Asta te ajuta in cazul in care il ciufulesc. Daca il ciufulesc si tu l ai trimis singur, pe cine tragi la raspundere? Pe ESD? Prin mailuri? Succes🤣 dar nu poti trage pe cineva la raspundere prin mail, nu are aceiasi intensitate mailul fata de vorba fata in fata
radu_crj
Helping Hand
Opțiuni
Am înțeles. mersi mult de sfat
0 Aprecieri
David889
Hotshot
Opțiuni
+ ca fac si ei poze la telefon inainte sa il trimita(in cazul meu eMag). Dar nu te baza pe pozele lor. Mi au aratat ce poze i au facut telefonului meu inainte de a l trimite in service. Erau facute cu Galaxy s2 de acum 15 ani🤣
Cel mai ok asa ar fi, te duci frumos la magazinul de unde ai cumparat telefonul, le zici ca vrei sa il trimiti in service ca are problema X, le spui sa stea putin sa faci si tu poza la telefon, sa reiasa conditia in care se afla, apoi astepti linistit. Daca se intampla ceva, le dai cu pozele in cap
radu_crj
Helping Hand
Opțiuni
Super!Deci daca ma duca Altex sunt cumva acoperit, si nu pot avea riscul sa imi vina ciufulit.Sau daca vine ini asigura ei încă o reparație sau înlocuirea lui.Corect?
0 Aprecieri
David889
Hotshot
Opțiuni
Exact. Esti oarecum acoperit pentru o eventuala dauna pe care o pot produce tehnicienii ESD. In cazul in care telefonul iti vine zgariat sau are orice alta problema, tu poti sa le arati pozele sa le spui ca nu arata asa si sa ceri repararea lui/inlocuirea lui.
David889
Hotshot
Opțiuni
Daca te au ajutat raspunsurile mele, le poti accepta ca solutie(apesi pe cele 3 puncte din dreptul unui comentariu). M ar ajuta, mersi😉