Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dualsim MMS problem

(Temat utworzony: 06-09-2021 12:32 PM)
1498 Wyświetlenia
Ryszard Sobczak
Student
Opcje

Telefon Samsung A32, dwie karty: Plus SIM1 i Play SIM2. Włączona transmisja Plus. Kiedy wysyłam "do siebie" mms na nr Play przychodzi wiadomość: "Teraz: gotowe do pobrania w ramach mobilnej transmisji danych. Aby pobrać zmień ustawienia używanej karty SIM z "Plus" na "RedBull Mobile". Kiedy obie karty przerzuciłem do innego telefonu, np. Motorola One Vision, problemu nie ma: wysyłam mms z jednej karty na drugą niezależnie która w danym momencie karta obsługuje transmisję. Prosze o pomoc. 

3 Odpowiedzi
analyzer65
Troubleshooter
Opcje
0 Like
Ryszard Sobczak
Student
Opcje

Niestety za mało informacji . Nie ma ani słowa na temat osbkugi mms przez dwie karty podczas działania transmisji danych dla jednej z kart. Jak rozumiem, powinno to następować automatycznie. Niestety tak się nie dzieje. 

0 Like
DanielSz
Voyager
Opcje

Wiele zależy od pochodzenia i brandu oprogramowania w telefonie. Aby to dokładnie zweryfikować, proponuję wysłanie raportu o błędach na podstawie którego oddział wsparcia będzie miał możliwość zweryfikowania problemu. Raport można wysłać wchodząc do Samsung Members > pomoc > wyślij opinię > raport o błędach. Istotne jest wygenerowanie zgłoszenia w ciągu maksymalnie 5 minut od wystąpienia usterki.

0 Like