Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Diferențe dintre A71 LTE vs A71 5G

(Subiect creat la: 16-04-2023 09:00 PM)
354 Vizualizări
Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
Bună, am văzut o postare de @LioxTerra despre ca A71 5G primește patch ul pe aprilie.
Eu dețin varianta 4G de A71, sunt curioasa dacă exista diferențe mari inafara conectivității dintre modelele 4G și 5G a lui A71 iar dacă 4G ul va primi acel update 🤔
9 Răspunsuri
Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
Deci dacă am versiunea 4G,nu sunt în urma fata de cea 5G?
0 Aprecieri
Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
Dar dintre A51 4G și 5G sunt diferente mari?
0 Aprecieri
Ionutdragu
Pioneer
Opțiuni
Înafară de procesor nu e nmk diferit 4G sau 5G e aceiași chestie,5G îți descarcă telefonul mai rapid(părerea mea de la device la device) dar 4G e o versiune mult mai apreciată!
Toate cele bune!
0 Aprecieri
Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
Dar acel procesor e cu mult peste cel al versiuni 4G la performanta? Pe internet vad ca nu-s mari diferențe mai ales la versiunea 5G care vine cu Exynos🤔
Ionutdragu
Pioneer
Opțiuni
Bună,
Diferențe mari chiar nu sunt...si sincer ce vezi tu diferit prin acel curând LITE...?! NIMIC!
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Buna,

Stai linistita.. nu ai nevoie de 5G. Nu este inca pregatita infrastructura si daca nu locuiesti intr-o zona cu antena 5G platesti degeaba banii pentru un telefon 5G.

Fiind totusi telefoane "diferite" primesc actualizarile diferit. 
Sunt sigur ca o sa ajunga si la tine, in curand.

0 Aprecieri
Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
Bună.
Eram curioasa dacă sunt diferente mari între versiunea 4G și 5G inafara de conectivitate.
Am observat ca mai difera procesorul deși nu e un upgrade mare fata de versiunea 4G din câte vad pe internet
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Nu va fi o diferenta majora. Pana la urma, e acelasi telefon. 
Daca sunt diferente, sunt diferente minore si nu cred ca merita sa iti bati capul cu asta prea mult.

Poti arunca un ochi peste comparatia directa, aici: https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9995&idPhone2=10146

0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu, diferența o făcea antena 5G, in principiu.