Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

De ce imi apare sus la date, și la baterie, VoLTE1 ?

(Subiect creat la: 31-08-2023 10:30 PM)
1752 Vizualizări
geopuf
Explorer
Opțiuni
Am citit că VoLTE1 ar avea unele beneficii, dar Chiar îmi sta pe cap acolo sus la date. Nu îl vreau! Cum fac să dispară ?
1 Soluţie
Soluţie
iamfocsa
Voyager
Opțiuni
Poti incerca cu Fine Lock si QuickStar. Iti da posibilitatea sa inchizi unii indicatori printre care si voLTE.Screenshot_20230901_020825_QuickStar.jpg

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

5 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Este activ volte pe SIM1. Poți să îl dezactivezi din Setări>conexiuni>Rețele mobile. Doar așa îl poți face să dispară. Dacă e activ e calitatea sunetului în timpul apelului mult mai bună dacă vorbești cu cineva care îl are activ.
Soluţie
iamfocsa
Voyager
Opțiuni
Poti incerca cu Fine Lock si QuickStar. Iti da posibilitatea sa inchizi unii indicatori printre care si voLTE.Screenshot_20230901_020825_QuickStar.jpg
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Serviciul in sine este util si e pacat sa il dezactivezi doar pt o iconita. @iamfocsa ti-a oferit cea mai buna solutie, poti ascunde icoana respectiva cu QuickStar (este acel "IMS Networks Icon" pe care il pui OFF)

GoodLock nu este oficial disponibil în Romania dar poti folosi ca si alternativa NiceLock sau FineLock

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
alexop
Voyager
Opțiuni
Poti descarca GoodLock oficial cu VPN.
0 Aprecieri
mihai766
Explorer
Opțiuni
Trebuie sa iei legătură cu operatorul de telefonie mobila pentru a avea apel volte pe telefon și ai multe beneficii
0 Aprecieri