Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Conector usb

(Subiect creat la: 05-10-2021 05:17 PM)
9033 Vizualizări
laur86
Apprentice
Opțiuni
Bună ziua,

Telefonul meu samsung a 70 de 5 zile nu blochează ecranul fără să fie la încărcat. Mereu are o notificare Activă conector usb conectat și Deconectat. Mă puteți ajuta. Am mai avut problema aceasta anul trecut și pur și simplu și-a revenit, însă acum nu mai vrea. Mulțumesc 
11 Răspunsuri
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Incearca sa-i dai un clear cache aplicatiei usbsettings.
0 Aprecieri
laur86
Apprentice
Opțiuni
Am încercat, nu a mers
0 Aprecieri
laur86
Apprentice
Opțiuni
După ce am făcut clear cache-ul, aseară l-am ținut la încărcat închis și văd că de vreo 7 ore problema a dispărut. Sper sa rămână așa. Mulțumesc frumos
0 Aprecieri
kdjfjd
Student
Opțiuni
where can I find the usb settings application because I can't find it
0 Aprecieri
laur86
Apprentice
Opțiuni
Here you need to make clear cache. Sometimes you need to make 2 or 3 Times to work and restart The Phone and after that to put to charge with him close. I do this for 1.year and I tried all The option. It will work Screenshot_20221023-222023_Settings.jpgScreenshot_20221023-222012_Settings.jpg
0 Aprecieri
kdjfjd
Student
Opțiuni
multumesc de ajutor.Oare aceasta problema sa fie din cauza android 12 ca ***** acest update face figuri
laur86
Apprentice
Opțiuni
Cu plăcere. La mine răspunsul a fost că aceste modele au acestă problemă și asta este. Mai pe scurt obișnuiește-te. Peste tot unde am fost acest model are această problemă
0 Aprecieri
Lukaa1
First Poster
Opțiuni
Bună ziua, telefonul meu samsung a52 s 5g are o notificare mereu activă conector usb conectat și deconectat si stă ecanul aprins tot timpul.Dacă telefonul este la incarcat tot are acea notificare,dar nu mai sta aprins tot timpul.
Mă puteți ajuta va rog?
Mulțumesc
0 Aprecieri
ionutw
First Poster
Opțiuni
Telefonul meu samsung M11 a fost scapat în apa și îmi apare "conectare USB conectat" și "conectare USB deconectat" ce înseamnă asta?
0 Aprecieri
Stefy23
First Poster
Opțiuni
Am un Samsung A02, de când am actualizat telefonul, apare cablu usb conectat/deconectat
0 Aprecieri
Vlad19029
First Poster
Opțiuni
Am Samsung Galaxy A71 și am aceeași problemă.
0 Aprecieri