Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Co jakiś czas zrywa połączenie z wifi i przełącza się na LTE

(Temat utworzony: 08-09-2024 01:00 PM)
476 Wyświetlenia
Kloskrzychu
Explorer
Opcje

Czy miał ktoś problem z wifi w A35? Problem polega na tym że co jakiś czas zrywa połączenie z wifi i przełącza się na LTE. Inne urządzenia korzystające z wifi działają normalnie. Starszy telefon A32 też nie ma problemu z tym wifi. 

0 Like
16 Odpowiedzi
Kloskrzychu
Explorer
Opcje
Robiłem ten wypełniłem cache i nic nie pomogło niestety. Tak na innym wifi jest ten sam problem
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Pozostaje przywrócić ustawienia fabryczne bez wgrywania kopii zapasowej. Instrukcję znajdziesz pod poniższym odnośnikiem:

[Poradnik] Jak wykonać hard reset?
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

Kloskrzychu
Explorer
Opcje
No ok rozumiem tylko stracę wszystko bo rozumiem że kopii zapasowej nie robić a jeśli ją mam to jej nie wgrywać?
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Zrób kopię najlepiej w aplikacji Smart Switch na komputerze. Następnie przywróć ustawienia fabryczne i nie wgrywaj kopii. Zobacz czy problem występuje na "czystym" telefonie.

Kloskrzychu
Explorer
Opcje
Ok wypróbuję ten sposób
0 Like
Kloskrzychu
Explorer
Opcje
Zrobiłem tak jak napisałeś, nie zauważyłem problemu na czystym telefonie a po wgraniu kopii problem wrocil🤨
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czyli to problem po stronie kopii zapasowej. W trakcie wgrywania kopii przywracany jest również jakiś błąd. W takim wypadku przywróć ustawienia fabryczne ale tym razem nie przywracaj całej kopii. Wybierz jedynie podstawowe elementy takie jak historia połączeń, wiadomości SMS czy kontakty. Aplikacje zainstaluj od nowa oraz ponownie ustaw telefon według własnego uznania.