Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Coș de gunoi

(Subiect creat la: 23-11-2020 12:14 AM)
4430 Vizualizări
MySigismund
Apprentice
Opțiuni
De ce nu pot accesa coșul de gunoi?... Am observat că nu pot umbla în el decât dacă intru în Fișiere》Gestionare spațiu de stocare. În plus, am șters o serie de fotografii, dar nu le-am găsit în coșul de gunoi. De ce?!
11 Răspunsuri
Hansen9
Voyager
Opțiuni
E posibil ca atunci când ți-ai făcut setările să nu fi umblat și la cele privind coșul de gunoi. Eu spre exemplu nu l-am activat intenționat, iar fotografiile nu se mai păstrează. Așa că intră în setările respective și, cu puțină răbdare,activează coșul, pentru că pozele nu dispar pur și simplu!
0 Aprecieri
MySigismund
Apprentice
Opțiuni
Nu știu cum să intru în acele setări care includ coșul de gunoi.
0 Aprecieri
MySigismund
Apprentice
Opțiuni
În plus, Galeria mea NU are setări!... E normal?!
0 Aprecieri
Hansen9
Voyager
Opțiuni
Nu am mai auzit așa ceva!Trebuie să aibă setări (...)sau ceva de genul!
0 Aprecieri
MySigismund
Apprentice
Opțiuni
Eee, a mea NU are!
0 Aprecieri
MySigismund
Apprentice
Opțiuni
S-a întâmplat după ultima updatare a aplicației.(Galerie)
0 Aprecieri
MySigismund
Apprentice
Opțiuni
Pe ambele dispozitive. Pentru că mai am un Samsung J 6+. Și la acesta,după ultimul update al aplicației, i-au dispărut setările.
0 Aprecieri
MySigismund
Apprentice
Opțiuni
Mii de scuze!... Am găsit!... Erau aproape invizibile... din cauza temei!... Nu am cuvinte!... Scuze pentru deranj... Off!...
0 Aprecieri
Hansen9
Voyager
Opțiuni
Măi dragă Sigismund, nu trebuie să-ți ceri scuze!E normal să ceri ajutorul cuiva când nu găsești soluții. De aceea există Samsung Members. Mă bucur că ai găsit rezolvarea!
0 Aprecieri
Alingrony1980
First Poster
Opțiuni
cum găsesc si eu mesajele șterse de mn ,că m.am uitat in tot tel si nu găsesc coș gunoi.Precizez am un Samsung A51
0 Aprecieri
Members_Dhd9A8B
First Poster
Opțiuni
Cum recuperez poze sterse si din codul de gunoi ???
0 Aprecieri