Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Camera frontala A52s

(Subiect creat la: 29-04-2022 06:35 PM)
449 Vizualizări
AnaMariaD
Journeyman
Opțiuni
Buna tuturor! 
Tocmai ce am achizitionat un A52s 5G de pe eMAG. Eram incantata pentru ca respecta cam toate cerintele mele, cea mai importanta fiind calitatea pozelor. Spre surprinderea mea, camera frontala de 32 mp nu realizeaza poze nici macar de calitatea unui J5, nu mai zic de S8... 
Butonand un pic pe net am aflat ca este o problema des intalnita la acest tip de telefon.
A mai intampinat cineva astfel de probleme? Merita sa merg cu el la un service(sa il schimbe)sau mai bine il returnez si ma orientez catre un alt model? 
Mulțumesc in avans pentru raspunsuri!
17 Răspunsuri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

De ce nu oferi niște exemple foto, să înțelegem mai bine situația?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
AnaMariaD
Journeyman
Opțiuni
Prima poza este cu S8 si a doua cu A52s. Am incercat sa ii mai fac niste setari, culorile se vad, într-adevăr mai bine, insa la focalizare nu ma da pe spate. Cu S8 se vad absolut toate detaliile si ma asteptam la ceva cel putin asemenator de la o camera de 32 mp. Este de preferat sa fac pozele cat mai indepartat pentru a avea o calitate buna, insa mi-ar si placut sa fie si de aproape aceeasi calitate, mai ales ca, pentru o femeie, e de ajutor cand vrei sa retusezi machiajul 😀 Poate sunt doar așteptările mele prea mari, dar macar sa fiu cu sufletul impacat ca nu este vorba de vreun defect.20220429_151452_28338_1651234696.jpg20220429_151440_28335_1651234681.jpg
0 Aprecieri
David889
Hotshot
Opțiuni
Hmmm ciudat, acum observ si eu "problema" asta. Si la mine face la fel, cand apropii telefonul de fata se vede incetosat. Dar eu zic ca e normal sa se vada asa, pt ca e echivalentul cu camera din spate daca ai apropia de ceva foarte mult, tot asa s ar vedea.
AnaMariaD
Journeyman
Opțiuni
Da, corect. Multumesc frumos! Nu e tragedie, luand in considerare ca pe langa acest aspect, nu am ce sa ii reproșez telefonului, dar speram la mai mult de la camera frontala.
costel5837
Troubleshooter
Opțiuni
Acum am observat și eu, dacă apropi telefonul de față imaginea este neclară, trebuie sa ții telefonul la o distanță de 20 cm de față ca să fie imaginea clară.🤗
costel5837
Troubleshooter
Opțiuni
Dar despre camerele de pe spate ce părere ai?
0 Aprecieri
AnaMariaD
Journeyman
Opțiuni
Intr-adevăr, la o distanta de 20 cm, camera frontala este buna. Asa cum am specificat si in comentariile anterioare, asteptarile mele erau mai mari, plecand de la 8 mp pe care ii aveam la S8 si care surprindea foarte bine detaliile. Ma asteptam sa fie cel putin la fel de clara pentru "selfie-uri" si cea de pe A52s. Legat de cele de pe spate, pana acum ma declar multumita, astept sa ies maine prin natura sa le testez mai corespunzator.
costel5837
Troubleshooter
Opțiuni
Sper sa te mulțumească camerele de pe spate, totuși este un mid-range nu poți sa îl compari cu flagship, camerele sunt destul de bune (nu excelente) dar își fac treaba 🤗
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Setează camera frontala pe 32 megapixeli intrând pe camera si sa dai sus unde scrie 3:4 apoi pe 32 megapixeli și vezi pe urma cum sunt pozele!
0 Aprecieri
AnaMariaD
Journeyman
Opțiuni
Am incercat si da, pozele sunt bune, insa la apropiere tot lipseste claritatea. Nu focalizeaza. Inteleg ca este totusi ceva normal.
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Poate se repara cu o actualizare software. Sa-i dai toate actualizările care le primește. Și eu am A52s de o luna și o săptămână!
Rares97
Troubleshooter
Opțiuni
Bună.. Încearcă să dai pe poză, și vezi că ai 3 puncte în dreapta jos în colț. Apasă pe ele, și vezi că ai obținere portret
0 Aprecieri
Robertnic05
Pathfinder
Opțiuni
Și eu am aceeași problema pe Samsung A52 4G. Camera frontala nu știe ce e aia focalizare
AnaMariaD
Journeyman
Opțiuni
Mulțumesc pentru răspuns! Măcar acum știu că nu este vorba de un defect, ci pur și simplu asa sunt ele.
Robertnic05
Pathfinder
Opțiuni
Cu multa placere! Eu zic ca Samsung A52 o sa rămână cel mai reusit telefon din seria A!
CosminV
Troubleshooter
Opțiuni
Bună,
Și eu dețin același model de telefon și nu am avut nicio problemă legat de cameră fie pe spate fie pe față, totul ține de lumina natură din jurul tău, cu cât lumina este suficientă cu atât pozele ies mai clar.

De-asta anumite persoane când vine vorba de poze/filmarea pentru un vlog își achiziționează un astfel de ring light pentru a avea lumină suficientă chiar dacă ea este ne naturală.

Îți voi lăsa două poze cu mine făcură cu camera frontală cu același model de telefon, o poză este la urma copacului iar cealaltă în bătaie soarelui (folosind modul portret) la cea cu soarele și fără la cealaltă.

Atenție! Ca să îți iasă pozele la calitatea maximă trebuie să te duci în cameră să dai click pe acel dreptunghi cu 3:4 și să dai pe toți megapixelii 3:4 32MP însă dând pe această opțiune nu vei putea folosi fotografierea în mișcarea sau chiar zoom-ul și nici blitz decât pe modul automat aceste lucruri se întâmplă și pe care de pe spate, numai că acolo ai 3:4 64MP dacă vrei să-i folosești pe toți.20220322_165441_853_1647960886.jpg20220322_165745_858_1647961065.jpgScreenshot_20220429-153922_Camera.jpgScreenshot_20220429-153824_Camera.jpg
AnaMariaD
Journeyman
Opțiuni
Multumesc pentru raspuns!
0 Aprecieri