Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Caller ID and Spam Protection

(Subiect creat la: 25-02-2023 05:29 PM)
1318 Vizualizări
ktlpss
Apprentice
Opțiuni
Salut comunității. Caut prin setările terminalului Samsung A41 opțiunea Caller ID and Spam Protection si nu o gasesc. Am urmarit tutorialele oficiale pentru activare dar in meniul setări ale aplicației de telefon nu exista deloc aceasta opțiune. Îmi poate confirma alt utilizator al acestui model daca are aceasta opțiune disponibila? Mulțumesc 
22 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni

Salut,
Ai cartela sim în telefon? Am cautat in setările telefonului. (Note 10 plus). Acesta nu are cartela sim în momentul actual și funcția nu este prezentă pe acel telefon.

ktlpss
Apprentice
Opțiuni
Da. Cartela sim este în telefon.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Salut!
Nu cred că mai are legătură cu modelul de smartphone. Nu există nici pe S22 Ultra opțiunea Caller ID and Spam Protection.
Dar uite cum trebuie să procedezi.
Instalezi aplicația Phone by Google din Play Store.
Dacă o utilizezi ca implicită ai în setările ei opțiunea Caller ID & spam.
Dacă utilizezi Phone by Samsung ca implicită, ai în setările generale ale smartphonului la Apps, rubrica Choose default apps şi bifezi de acolo opțiunea Caller ID & spam.
Las şi capturi de ecran.
Pentru că nu permite Samsung Members ataşarea decât a 4 imagini într-o singură postare, o voi pune pe cea de-a 5-a în următoarea postare.
Screenshot_20230225_175718_Permission controller_1000004805.jpgScreenshot_20230225_175703_Settings_1000004803.jpgScreenshot_20230225_174417_Phone_1000004800.jpgScreenshot_20230225_174424_Phone.jpg
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Opțiunea este pe S22 Ultra. Apare pe toate dispozitivele pe care le am în momentul acesta, doar Note nu apare pentru nu mai are cartelă.
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Bună Emilia, nu este nici pe Note 10+ nici pe S22 Ultra.
Am cartele active în ambele dar fără Phone by Google instalat, altă opțiune nu am găsit.
Unde ar putea fi?
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
La mine apare pe toate telefoanele, doar pe Note nu apare pentru ca i-am scos cartela.Screenshot_20230225_165130_Call settings_1000000220_1677344854.jpg
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Posibil să conteze şi CSC-ul.
Eu cu CSC ROM nu am acea funcție.
Nici pe Note10+ nici pe S22 Ultra. Captura fără Bixby text call este de la Note 10+.Screenshot_20230225_194333_Call settings.jpgScreenshot_20230225-194521_Call settings.jpg
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Posibil sa aibă legătură cu CSC-UL.
ktlpss
Apprentice
Opțiuni
Mulțumesc pentru sugestia legata de aplicația Phone de la Google. Phone by Samsung pe modelul ăsta A41 nu are opțiunea de Caller ID and Spam
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Cu plăcere. Acea funcție la care faci referire a existat cândva dar dacă nu mă înşel se făcea printr-o terță companie. Trebuia să oferi acceptul, era un serviciu de protecție Spam oferit. Chiar nu mai cunosc detalii, oricum nu am găsit nativ funcția nici pe Android 12 nici pe Android 13.
Doar cu Phone by Google. Bineînțeles, în Play Store găseşti diferite aplicații Phone de la diverşi dezvoltatori care au funcții suplimentare de acest tip, dar neutilizându-le nu pot oferi detalii.
0 Aprecieri
ktlpss
Apprentice
Opțiuni
Aveam functia asta pe un terminal Samsung J5 2017 si imi era destul de folositoare. Mulțumesc încă odata pentru feedback. Voi incerca Phone by Google
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Exact, a existat cândva.
Nu ai pentru ce, seară faină!
0 Aprecieri
3Merlin
Legend
Opțiuni
Domnilor,
Acum aproximativ un an am instalat Google Phone. Inițial am fost foarte încântat de faptul că aplicația celor de la Google îmi arăta operatorul de telefonie mobilă folosit de cei care mă sunau cu număr ascuns. Samsung Phone, într-o asemenea situație, îmi afișa doar "Private number".
Ce nu mi-a plăcut la Google Phone este faptul că nu funcționează în paralel cu Samsung Phone, adică te obligă să o setezi că aplicație implicită (default app.) pentru telefonie.
După câteva luni am renunțat la Google Phone.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Continuare.
Screenshot_20230225_175731_Permission controller_1000004807.jpg
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Daca nu ma insel am avut preinstalata aceasta aplicatie.
Adica se activeaza la introducerea cartelei sau nu stiu exact.
Poti sa o incerci.
Uite ca zice de hiya si aiciScreenshot_20230225_191713_Google Play Store.jpgScreenshot_20230225_192006_Call settings.jpg
ktlpss
Apprentice
Opțiuni
Salut. Poi din câte vad pe pagina celor de la Hiya practic ei ofera opțiunea asta pe unele modele de telefoane Samsung. Nu știam ca au si aplicația standalone. Mersi de sugestie. O sa incerc si Hiya!
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Am verificat și eu pe S23U și nu am opțiunea. De menționat că am CSC EUXScreenshot_20230225_200924_Call settings_1000038076_1677348564.jpg
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Bună,
Același CSC am și eu pe S22 Ultra și pe Z Flip4. Funcția apare și pe un S8 plus.
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Hmm interesant. De unde ai achiziționat telefoanele? Al meu a fost cumpărat de la emag. Iar vechiul Note10 l-am împrumutat temporar, deci nu am cum sa verific
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Le-am achiziționat din Germania, prin abonament.