Salut, dețin un Samsung Galaxy A52s 5G cu CSC de ORO (Orange Romania). Majoritatea persoanelor pe care le cunosc au funcția asta si au CSC de ITV (Italia), (XEC) Spania etc. Vreau și eu functia asta dar nu o găsesc. O fi pentru ca CSC-ul la ceilalti au functia asta sau?
Salut, A mai fost discuția asta acum ceva vreme.. unii aveau funcția, alții nu. Cred că are legătură cu CSC-ul. Eu am funcția și telefonul este achiziționat din germania.
Salut. Nici eu nu am aceasta funcție pe S23U, CSC EUX, cumpărat de la emag. Nu știu motivul pentru care nu este disponibil pe toate telefoanele, probabil are legătură cu regiunea/țara. O variantă ar fi sa îți instalezi din Play Store aplicația Hiya Blocker sau orice alta aplicație care oferă acest serviciu.
Și pe Spania știu că apare, dar daca schimb CSC-ul pe Spania nu mi se anuleaza garantia? Daca schimb pe Spania apar si alte functii, precum Call Recording?
Nu se anulează nimic, se schimba cu samkey, doar CSC se schimba, cumperi credite de pe EBay și urmezi indicațiile de acolo....eu am schimbat CSC dar nu am avut probleme de garanție. Nu știu dacă apare și înregistrarea apelului!