Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Căști cu fir la A34

(Subiect creat la: 23-04-2024 02:26 PM)
237 Vizualizări
m1stt
Navigator
Opțiuni
Bună! Aveam și eu o nelămurire, există vreo variantă să utilizez căști cu fir la modelul A34 (nu are jack) Mulțumesc!
1 Soluţie
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Nu te baza pe Pepco (chiar au asa ceva?). Iti sugerez mai bine sa cumperi o pereche de casti Samsung pe USB-C si stii sigur ca functioneaza si sunt si bune. Nu toate adaptoarele sunt compatibile cu telefoanele samsung.

Vizualizare soluţie în postul original

8 Răspunsuri
Gabitzu2310
Troubleshooter
Opțiuni
Salut, da, se poate cu un adaptor audio DAC care vine conectat la mufa de încărcare, cauta pe Google că o sa găsești un adaptor de cumpărat.
0 Aprecieri
m1stt
Navigator
Opțiuni
Mersi, am găsit la pepco și oricum trec azi pe acolo :smiling-face:
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Vezi să suporte tehnologia DAC, altfel este posibil să nu recunoască căștile.
0 Aprecieri
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Nu te baza pe Pepco (chiar au asa ceva?). Iti sugerez mai bine sa cumperi o pereche de casti Samsung pe USB-C si stii sigur ca functioneaza si sunt si bune. Nu toate adaptoarele sunt compatibile cu telefoanele samsung.

m1stt
Navigator
Opțiuni
În regulă, mersi! O să mă interesez de căști așa, doar că pepco era o soluție provizorie, am nevoie urgent. Și da, au :))
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Poate te ajută 1713880644381.jpg1713880644427.jpg
0 Aprecieri
Thor1985
Helping Hand
Opțiuni
La banii aia mai pune ceva și ia casti Bluetooth
Mariusbz
Voyager
Opțiuni
Recomand pentru ca le folosesc de câțiva ani și le recunoaște telefonul perfect, l am folosit pentru căști normale Samsung AKG ca mai apoi sa rămână doar ajutor pentru un sistem 5.1 în casa ca tot la mufa Jack se conectează! Recunoaște perfect căștile pentru 60 de lei cât ma dus acest adaptor!20240503_163042_1000020824_1714743045.jpg