Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak sim

(Temat utworzony: 11-04-2022 10:17 PM)
1115 Wyświetlenia
Łukasz2159
Journeyman
Opcje

Witam wszystkich . Kupiłem za granica telefon w normalnym sklepie dokładnie samsung s52 5g i obecnie przebywam i obecnie przebywam we Włoszech . Dziś wyczerpał mi się telefon i po włączeniu nie łapie mi sieci gsm pojawia się tryb offline jako takie blady niebieski kolorek , a jak włączam  rozmowy przez wifi gdy jestem do niego podłączony karta ożywa . Bez wifi nie można się do mnie dodzwonić , nie wiem kompletnie o co chodzi karta działa sprawdzałem na innym telefonie . Macie jakiś pomysł , dodam ze telefon ma 2 tygodnie 

Łukasz2159
Journeyman
Opcje

mam rachunek jutro pojadę zobaczymy co mi powiedzą dzięki 

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Skoro tez mówisz że ta sama karta działa w innym telefonie to będzie to wina samego telefonu. Mam nadzieję że sobie rozwiążesz ta sprawę.
Łukasz2159
Journeyman
Opcje

dam znać co z tego wyszło  

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Super. To czekamy na odpowiedź. Zobaczymy co sklep na to powie?
dexi2
First Poster
Opcje
Witam w telefonie (najprawdopodobniej przez noc) włączył się tryb offline i nie da się to wyłączyć. Karta sim działa ponieważ wkładałem ją do innego telefonu próbowałem już wielu sposobów lecz żaden do tej pory nie zadziałał. Proszę o pomoc
0 Like
dexi2
First Poster
Opcje
.1722117731441.jpg
0 Like
ftolu
Pioneer
Opcje
Proponuję najpierw ponowne uruchomienie urządzenia i sprawdzenie, czy problem nadal występuje. Jeśli to nie przyniesie oczekiwanych rezultatów, można wykonać diagnostykę telefonu w aplikacji Samsung Members.
0 Like
dexi2
First Poster
Opcje
niestety ale zadna z tych rzeczy nie zadzialala
0 Like
ftolu
Pioneer
Opcje
Zalecam skontaktowanie się z działem pomocy technicznej. To jedyne, co mogę jeszcze zaproponować. Prawdopodobnie zasugerują wyczyszczenie pamięci podręcznej, ale z pewnością doradzą lepiej niż ja.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Jaki to model telefonu?
0 Like