Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

brak ikony pasek nawigacyjny

(Temat utworzony: 28-08-2020 05:05 PM)
3453 Wyświetlenia
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Dziśaj zobaczyłem że nie mam ikony pasek nawigacyjny. Ponowne uruchomienie nie pomogło. Problem zauważyłem na Galaxy A10. Czy to normalne? 

Screenshot_20200828-164410_One UI Home.jpgScreenshot_20200828-164409_One UI Home.jpg

5 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jesteś pewny, że ikonka paska nawigacyjnego była dostępna wcześniej? Sprawdziłem w modelach Note10+, Note20 Ultra oraz Tab S6 i w żadnym z nich nie jest dostępna taka ikonka.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje
Na pewno było w androidzie 9, teraz mam androida 10 i wydaje mi się że było, A za kilka godzin będę miał do sprawdzenia na innym telefonie też na A10.

0 Like
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Możliwe, że ikonka była dostępna w systemie Android 9. Na wszystkich urządzeniach mam system Android 10 i tam nie jest widoczna taka ikonka.

Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W Androidzie 9 był dostępny szybki skrót odpowiedzialny za przełączanie pomiędzy tradycyjnymi przyciskami a gestami. Niestety potem z niego zrezygnowano.

android-pie-navigation-gestures-toggle.jpg

Rozwiązanie
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Tak ikona była tylko w Android 9 w dwóch innych urządzeniach z androidem 10 nie ma.

11 Odpowiedzi
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jesteś pewny, że ikonka paska nawigacyjnego była dostępna wcześniej? Sprawdziłem w modelach Note10+, Note20 Ultra oraz Tab S6 i w żadnym z nich nie jest dostępna taka ikonka.

Rozwiązanie
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje
Na pewno było w androidzie 9, teraz mam androida 10 i wydaje mi się że było, A za kilka godzin będę miał do sprawdzenia na innym telefonie też na A10.
0 Like
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Możliwe, że ikonka była dostępna w systemie Android 9. Na wszystkich urządzeniach mam system Android 10 i tam nie jest widoczna taka ikonka.

Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W Androidzie 9 był dostępny szybki skrót odpowiedzialny za przełączanie pomiędzy tradycyjnymi przyciskami a gestami. Niestety potem z niego zrezygnowano.

android-pie-navigation-gestures-toggle.jpg

Rozwiązanie
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Tak ikona była tylko w Android 9 w dwóch innych urządzeniach z androidem 10 nie ma.

nellqee
Pathfinder
Opcje
Na A6 2018 mogę jeszcze tak mieć A mam Android 10
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Możliwe, że funkcja jest jeszcze dostępna w niektórych modelach, ale podejrzewam, że docelowo wraz z kolejnymi aktualizacjami będzie usuwana z kolejnych urządzeń.

0 Like
nellqee
Pathfinder
Opcje
dałem poradnik jak to zrobić
0 Like