Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Blocare ecran random A71

(Subiect creat la: 01-06-2021 12:21 AM)
335 Vizualizări
Mihai1442
Explorer
Opțiuni
Salut. A mai întâmpinat cnv blocări random ale ecranului? Adică pur și simplu, sunt într-o aplicație sau un joc și mi se blochează ecranul și când apăs butonul de Power sunt bug-uri vizuale cum ar fii ceasul e poziționat pe vertical. Păreri pentru remediere? Mulțumesc!
0 Aprecieri
9 Răspunsuri
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
Eu am samsung galaxy a51 a nu te pot ajuta ă știu ca nu are vreo relevanta ce spun dar scuze ca am răspuns ...
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Hei, buna,

Nu te mai scuza atunci cand oferi o idee cuiva. Daca ajuta, bine, daca nu, nu. Ai incercat sa ajuti.

Incearca totusi sa oferi idei si solutii relevante. Cea de mai devreme, e ok, o resetare cu siguranta ar ajuta.

Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
Ok mulțumesc pentru răspuns incerc și eu sa gândesc puțin logic.Si nu voi mai cere scuze
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
sper ca te va ajuta puțin sfatul meu.Dai un restart sau reset una din doua dacă nu te ajuta îmi cer scz
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Intra in setari, apps, dai pe sortarea si bifeaza show system apps. Cauta One UI Home si dai un clear cache si clear data. E posibil sa fie ceva in neregula cu launcherul Samsung.

Mihai1442
Explorer
Opțiuni
Aceasta aplicație?SmartSelect_20210601-170107_Settings_2415.jpg
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Da
0 Aprecieri
Mihai1442
Explorer
Opțiuni
Sper ca nu mi se va șterge home screen-ul nu? Adică sa fiu nevoit sa îmi așez din nou pictogramele
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Dai doar clear cache (daca dai si clear data trebuie rearanjat). Clear cache nu sterge nimic decat temporare.

0 Aprecieri