Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aplikacje Profil roboczy i Ipsgeofence

(Temat utworzony: 21-01-2021 08:11 PM)
2557 Wyświetlenia
Manafaj
Pathfinder
Opcje
Cześć, przeglądając aplikację w telefonie znalazłem Profil roboczy z uprawnieniami do kalendarza, kontaktow, pamięci i telefonu oraz IpsGeofence z uprawnieniami do lokalizacji i do telefonu. W przypadku oby aplikacji nie mogę uprawnień zmieniać więc zakładam, że to coś systemowego, dobrze myślę? Chciałbym zapytać do czego służą te aplikacje oraz czym dokładnie jest uprawnienie do "telefon.
0 Like
9 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Manafaj możesz napisać dla jakiego modelu telefonu i dodatkowo wykonaj screena z lokalizacją tej funkcji i wstaw ją tutaj.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Profil roboczy jest dostępny również na modelu Note20 Ultra. Zakładam, że to aplikacja systemowa ponieważ nic takiego nie instalowałem. Drugiej aplikacji nie znalazłem, ale funkcje czy usługi mogą być różne w różnych telefonach. Napisz jaki posiadasz model zgodnie z tym co napisał @Szewcu72. Wtedy inni posiadacze tego modelu będą mogli sprawdzić czy u nich na liście również występują takie aplikacje.

0 Like
Manafaj
Pathfinder
Opcje
zrobiłem screeny, ale nie wiem czy o takie chodziło. Telefon to Galaxy A70

Screenshot_20210121-212040_Settings.jpg

Screenshot_20210121-212028_Settings.jpg

Manafaj
Pathfinder
Opcje
ok, zrobione
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Teraz musisz poczekać na informacje od pozostałych posiadaczy modelu Galaxy A70. Podejrzewam, że obie aplikacje będą dostępne również u innych użytkowników.

0 Like
Manafaj
Pathfinder
Opcje
Chciałbym zapytać też o wyszukiwanie głosowe Google. Jest jakiś sposób żeby to wyłączyć? Mogę niby zabrać Google dostęp do mikrofonu, ale nie wiem czy powinienem
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Ustawienia związane z wyszukiwaniem Google znajdziesz w następującej lokalizacji: Google > Więcej > Ustawienia > Wyszukiwanie głosowe. Nie znalazłem tam jednak możliwości wyłączenia tej usługi.

0 Like
Manafaj
Pathfinder
Opcje
Dzięki. Znalazłem taka możliwość w Ustawieniach -> Język i wprowadzanie. Czy jest jednak jakiś powód by to wyłączyć?
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Nie przychodzi mi żaden powód, dla którego warto byłoby wyłączyć funkcję wyszukiwania głosowego.