Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Aplikacja Bluetooth została zatrzymana

(Temat utworzony: 24-05-2022 12:03 AM)
266 Wyświetlenia
flyer0
Voyager
Opcje
Witam, od jakiegoś czasu wyskakuje mi okienko z tekstem jak w tytule, czy to normalne? Czasami nawet pisało "Aplikacja System Android została zatrzymana" gdy udostępniałem zdjęcia z galerii.  Załączam zrzut ekranu 

image

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Nie to nie jest normalne. Na początek spróbuj wyczyścić dane aplikacji Bluetooth. Kolejno proponuję wykonać zabieg wipe cache partition. Powinno pomóc.

Opcja wipe cache partition nie usuwa żadnych danych z telefonu. Wszystkie dane użytkownika oraz ustawienia telefonu pozostaną bez zmian.

Instrukcja jak wykonać :

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-android-11-one-ui-3-jak-wej%C5...

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

5 Odpowiedzi
Rozwiązanie
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Nie to nie jest normalne. Na początek spróbuj wyczyścić dane aplikacji Bluetooth. Kolejno proponuję wykonać zabieg wipe cache partition. Powinno pomóc.

Opcja wipe cache partition nie usuwa żadnych danych z telefonu. Wszystkie dane użytkownika oraz ustawienia telefonu pozostaną bez zmian.

Instrukcja jak wykonać :

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-android-11-one-ui-3-jak-wej%C5...

flyer0
Voyager
Opcje
Witam, spróbowałem najpierw wyczyścić dane aplikacji i dopiero teraz dokładnie o godzinie 21 znowu wyskoczył błąd, spróbuję jeszcze wipe cache partition
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Daj znać jak poszło

flyer0
Voyager
Opcje
Zapomniałem o tym poście, zrobiłem wipe cache i pomogło. Dzięki
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Super. Zachęcam do akceptacji rozwiązania ✌️😊