Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Aplicatii

(Subiect creat la: 24-02-2024 06:43 PM)
202 Vizualizări
AlexandruTAM
Student
Opțiuni
Salutare! Detin un Galaxy A54 5G, am vrut sa instalez Revolut si nu mi permite pentru ca "Aplicatia nu este compatibila cu dispozitivul. A mai intampinat cineva asa ceva?? 
5 Răspunsuri
MrAndrei
Troubleshooter
Opțiuni
Salutare! Și eu la rândul meu dețin tot un Galaxy A54 5G, dar îți spun sincer nu am întâmpinat vreo astfel de problemă cum ai întâmpinat tu, pe mine mă lasă să o instalez și după ce o instalez, merge totul la parametrii normali. Mă gândesc să fie ceva problemă la Galaxy A54 5G-ul tău.
Îți atașez mai jos o fotografie ca să te convingi că aplicația Revolut este compatibilă și cu Galaxy A54 5G.1708793915892.jpg
0 Aprecieri
AlexandruTAM
Student
Opțiuni
Am verificat acum din nou si a mers. Doar ce am cumparat astazi telefonul si i am facut cateva update uri.
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Sa te bucuri de el , și nu uita să-l ții permanent actualizat la cele mai noi versiuni de software cât și a aplicațiilor pentru o bună funcționare.
MrAndrei
Troubleshooter
Opțiuni
Bănuiam eu că nu are cum să nu te lase să-ți instalezi acea aplicație pe telefonul tău, atâta timp cât telefonul meu același ca și al tău permite instalarea acelei aplicații. Felicitări pentru achiziția telefonului! Ai făcut o alegere chiar foarte bună și mă bucur că ai ales acest telefon. Îți doresc să te bucuri de acest telefon ani buni și lungi și să-l utilizezi fără oprire.
Ca primă recomandare în ceea ce privește acest telefon este să nu uiți să-l ții tot timpul actualizat la cea mai nouă versiune de software sau de Android pentru ca să-ți meargă totul bine și în parametrii normali de funcționare, verificând chiar și în fiecare zi dacă nu au apărut ceva versiuni mai noi de software, telefonul fiind nou posibil să primești diferite actualizări chiar după setarea telefonului.
A doua recomandare este să ți și aplicațiile la rândul lor tot timpul actualizate ca să nu apară erori sau bug-uri în sistem și în folosirea acestui telefon.
0 Aprecieri
Members_ImUPoCt
First Poster
Opțiuni

bună.si eu întâmpin aceeași problema.ce update uri ai făcut sa meargă? Help !!

0 Aprecieri