Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Apelurile whatsapp nu sunt afișate pe ecranul telefonului

(Subiect creat la: 10-02-2024 02:19 AM)
15267 Vizualizări
costan1
Apprentice
Opțiuni
La un apel whatsapp telefonul ( Samsung A54) suna dar nu vad cine ma suna, ecranul e negru. Trebuie sa deblochez telefonul sa întru în aplicație și de abia atunci pot vedea cine ma suna și pot răspunde la apel. Am activat toate permisiunile și pe telefon și în aplicație. Sistemul de operare al telefonului este actualizat, la fel și whatsapp. A mai întâlnit cineva problema asta și exista vreo soluție pentru ea?!
11 Răspunsuri
BogdanDanielS
Voyager
Opțiuni
la fel si la mine....
0 Aprecieri
Daniél
Black Belt 
Opțiuni
Ține apăsat pe whatsapp - la "i" - ai activate bifele de la date mobile și baterie - permitere utilizare date fundal și permitere activitate fundal?
Tot de acolo vezi și ce permisiuni ai activate pentru aplicație.
costan1
Apprentice
Opțiuni
Da, le-am verificat . Sunt activate.
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Poți atașa un screenshot cu permisiunile/setările aplicației?
Obytuary
Navigator
Opțiuni
Dacă ai restricționat aplicația s ar putea să dea eroare. Rămâne să bifezi aplicația pe optimizat. Dacă face în continuare așa, dă i update din Google play. Baftă.
0 Aprecieri
costan1
Apprentice
Opțiuni
Aplicația nu e restricționată. Are notificările activate și în aplicație și în setările telefonului. Am actualizat și sist de operare din Google play. Fără efect. Tot la fel face. Singurul lucru pe care l-am observat este ca notificările de tip pop up nu pot fi activate din setările whatsapp din cauza că versiunea existenta de Android nu mai permite asa ceva. E Android 14. Ăsta e mesajul afișat.1707587283348.jpg
0 Aprecieri
3895947533
Student
Opțiuni
  •  
0 Aprecieri
Rmxxx
First Poster
Opțiuni
Apasa icon Whatsapp , (i) (info despre aplicatie)
Notificari
Permite notificari
Permite sunet si vibratie
Selecteaza toate cele trei Tipuri de notificari
0 Aprecieri
iulygrosu
First Poster
Opțiuni
La un apel audio pe whatsapp când se închide ecranul cel cu care vorbesc nu ma mai aude, eu îl aud, tel samsung s23 ultra.
0 Aprecieri
Cristianplv
First Poster
Opțiuni
Eu am rezolvat,nu aveam o permisiune bifată.1741420798843.jpg
0 Aprecieri
EMANUEL66
First Poster
Opțiuni
Si la mine la fel,ecranul negru cind suna,trebuie sa întru în aplicație
0 Aprecieri