Google a publicat modificările făcute la Android 15 ... o lungă serie de actualizări, cu informațiile și explicațiile aferente. Rezultă de acolo că Android 14 are atâtea probleme și erori de funcționare, încât îți pui în mod firesc întrebarea ... de ce nu s-a avansat cu nimic, dacă tot au fost prostiți cumpărătorii să-și actualizeze smartphohe-urile cu bani mulți. De la Android 8 Oreo încoace, adică de mai bine de 6 ani, nu există nicio calitate în plus care să ofere plusvaloare demnă de a fi remarcată. Producătorii de telefoane, tablete, TVbox-uri, etc, ar trebui acum să aibă suficient respect față de clienți, încât să asigure rapid toate actualizările care să repare erorile și blocajele datorate unui software cu multe greșeli, pentru că altfel o să se ajungă ca doar iOS să rămână pe piață la un moment dat. Astăzi mi s-a actualizat automat, pe un S23, softul Android14. După nici două ore sunt atât de dezamăgit de blocajele și inadvertențele de funcționare pentru unele opțiuni, încât regret că nu am pus incă ceva bani în plus la achiziție, ca să-mi iau un iPhone13 măcar.