Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Android 14 - Pareri personale

(Subiect creat la: 26-01-2024 12:21 PM)
403 Vizualizări
megalip
Pioneer
Opțiuni
Cu ce sa incep. Imi place foarte mult panoul de notificari, chiar un big upgrade fata de Android 13. De asemenea s-au schimbat si cateva lucruri prin setari, sectiunea baterie imi place cel mai mult si mai sunt cateva bug-uri pe alocuri dar cred ca vor fi fixate in One UI 6.1. In general de la mine este nota 9.80/10:)
4 Răspunsuri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Super!
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Eu zic ca este ok față de varianta de android 13.
taiunelu
Voyager
Opțiuni
Observație corectă . Îmbunătățire interfață utilizator U.I. vizibilă și notabilă
0 Aprecieri
Marcel_SE
First Poster
Opțiuni
Google a publicat modificările făcute la Android 15 ... o lungă serie de actualizări, cu informațiile și explicațiile aferente. Rezultă de acolo că Android 14 are atâtea probleme și erori de funcționare, încât îți pui în mod firesc întrebarea ... de ce nu s-a avansat cu nimic, dacă tot au fost prostiți cumpărătorii să-și actualizeze smartphohe-urile cu bani mulți. De la Android 8 Oreo încoace, adică de mai bine de 6 ani, nu există nicio calitate în plus care să ofere plusvaloare demnă de a fi remarcată. Producătorii de telefoane, tablete, TVbox-uri, etc, ar trebui acum să aibă suficient respect față de clienți, încât să asigure rapid toate actualizările care să repare erorile și blocajele datorate unui software cu multe greșeli, pentru că altfel o să se ajungă ca doar iOS să rămână pe piață la un moment dat. Astăzi mi s-a actualizat automat, pe un S23, softul Android14. După nici două ore sunt atât de dezamăgit de blocajele și inadvertențele de funcționare pentru unele opțiuni, încât regret că nu am pus incă ceva bani în plus la achiziție, ca să-mi iau un iPhone13 măcar.
0 Aprecieri