Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Android 13 A52s

(Subiect creat la: 18-11-2022 10:39 AM)
674 Vizualizări
Focus08
Helping Hand
Opțiuni

image
Aparent,A52 a primit Android 13,deci probabil ca o sa vina si pe A52s cat de curand,poate deaia intarzie update-ul pe luna aceasta,ceea ce nu poate decat sa ma incante😁
16 Răspunsuri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Luna ce vine și primim și noi 😄
0 Aprecieri
Focus08
Helping Hand
Opțiuni
Eu cred ca luna asta primim,nu vad de ce A52s ar primi luna viitoare cand A52 a primit in luna asta
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
În decembrie primește și A52! Problema e ca nu am primit actualizarea care trebuia sa apară luna asta
0 Aprecieri
Focus08
Helping Hand
Opțiuni
Uita-te te rog la poza pe care am pus-o in postarea asta,de fapt reciteste toata postarea..
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Dar pe calendar scrie ca e în decembrie dar dacă vine mai repede e de bine 😄
0 Aprecieri
Focus08
Helping Hand
Opțiuni
Asa stiam si eu,ca in decembrie ar trebui sa vina,dar poate Samsung ne face vreo supriza😁
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Eu vad va doar de A52, A53,A33, M-uri scrie. Nimic de A52s
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Nu prea vad sa ne facă surpriza😄
0 Aprecieri
CosminV
Troubleshooter
Opțiuni
Salut,
Stați liniștiți cel mai probabil va primi și Galaxy A52s update la Android 13 luna asta deoarece și Galaxy A52 a primit update la același Android deși era cu luna de lansare la fel ca și A52s în luna decembrie nici de gând în noiembrie.
Dețin și eu un Galaxy A52s dar vor fi un pic pe gânduri dacă voi face update la Android 13 imediat ce este lansat deoarece au tot apărut probleme la unele telefoane care au primit deja acest update.
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Nu au fost nici un fel de probleme ( poate doar cine nu știe să utilizeze dispozitivele respective)
0 Aprecieri
CosminV
Troubleshooter
Opțiuni
Bine bine, toți din grup care se plâng de probleme cu android 13 OneUI 5.0 nu știu să folosească telefonul.
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Eu am și S22 și imediat cum mi-a venit actualizarea, i-am făcut. Dar fără nicio problema chiar și pe partea de autonomie baterie ( asta în condițiile în care eu am setat încărcarea până la 85%).
0 Aprecieri
CosminV
Troubleshooter
Opțiuni
Depinde de fiecare dispozitiv în parte unii pot avea probleme după actualizare sau nu pot avea, totul ține de cum se livrează actualizarea și dacă există bug-uri sau nu.
Ce eu dacă am Galaxy A52s și l-am folosit destul de bine și după actualizare telefonul a început să numai funcționeze așa cum a fost înainte de actualizare, asta înseamnă că gata numai știu să folosesc telefonul.
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Cel mai probabil le va primi pe ambele în același update ca a52 normal. De aia și întârzie update la el ca deja a52s primea mai iute update decât s10e pe care îl am. Luna asta aparent e invers.
0 Aprecieri
Focus08
Helping Hand
Opțiuni
Exact,pana acum update-urile veneau la jumatea lunii,nu s-a mai intamplat sa intarzie vreun update pana acum
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
La A52 inca nu a venit actualizarea....am verificat eu aseară vechiul telefon
0 Aprecieri