Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Am scapat telefonul in apa ce sa fac ?

(Subiect creat la: 09-11-2020 04:03 PM)
2198 Vizualizări
AndreiSorica
Journeyman
Opțiuni
Imi puteti spune ?
9 Răspunsuri
7g
Navigator
Opțiuni
1. Închide telefonul.
2. Scoate cartela și cardul SD de memorie.
3. Pune telefonul în orez pentru 48 de ore.
AndreiSorica
Journeyman
Opțiuni
ok multumesc
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salut @AndreiSorica 

Ce model de telefon este? Și ce înseamnă, mai precis, că l-ai scăpat în apă? Poți să detaliezi?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
AndreiSorica
Journeyman
Opțiuni
A20e
0 Aprecieri
AndreiSorica
Journeyman
Opțiuni
A cazut in apa din cada are aproape 2 metri apa
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Din păcate, A20 nu este un telefon rezistent la apă. Încearcă sfatul primit anterior, bagă-l în orez, lasă-l măcar 48 de ore, dar să fii pregătit sufletește să mergi cu telefonul în service. În astfel de cazuri placa de bază este cea mai afectată componentă a telefonului.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni

Eu după ce am scapat telefon in apa am dat cu feounul pe el 30 de minute i-am schimbat display si gata a mers din nou.

0 Aprecieri
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Modelul Galaxy A20e nu este rezistent la apă. Pentru a fi sigur că nu i s-a afectat placa de bază, te rog să apelezi la un centru autorizat Samsung
CosHd
Voyager
Opțiuni
Degeaba il bagi in orez. Depinde unde a ajuns apa. Poate isi revine dar poate ***** un timp sa inceapa sa cedeze anumite componente, audio, microfon, etc. Depinde ce oxideaza, cat oxideaza. Apa si curentul nu faca echipa buna in privinta asta. Normal la o problema de genul asta ar trebui desfacut verificat si curatate zonele oxidate.