Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aktualizacja

(Temat utworzony: 30-01-2022 01:27 AM)
2367 Wyświetlenia
edzia76
First Poster
Opcje

Nie mogę pobrać aktualizacji samsung A52s 5g owszem wszystko się pobiera ale później instalacja zatrzymuje się na 25 % i wyskakuje błąd pomocy

0 Like
13 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@edzia76  Witam

Poproszę zdjęcie lub zrzut ekranu z komunikatem tego błędu

edzia76
First Poster
Opcje
Dzień dobry ,jest trójkąt żółty z wykrzyknikem w środku z napisem wystąpił błąd, gdy telefon się uruchomi wtedy jest info proszę skontaktować się z serwisem samsunga ,wczoraj wykonałam reset telefonu nic nie pomogło...wszystko się pobiera a jak ma się zainstalować to na 25% wyskakuje ten trojkat ,chce pobrać te najnowsze oprogramowanie 😌
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@edzia76  Da się telefon normalnie uruchomić?

edzia76
First Poster
Opcje
Tak ,wszystko działa.
0 Like
edzia76
First Poster
Opcje
Wszystko pobierze a gdy ma instalować kiedy pokazuje się ten robocik 😊 to na 25 % wyskakuje błąd Screenshot_20220130-094909_Software update.jpg
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@edzia76  Rozumiem, proszę spróbować jeszcze zrobić Wipe Cache Partition według tej instrukcji i gdyby nie pomogło to jeszcze raz reset do ustawień fabrycznych bez przywracania kopii zapasowej:

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn... 

edzia76
First Poster
Opcje
Dziękuję
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@edzia76, Próbowałaś przeprowadzić aktualizację z poziomu komputera przez program Smart Switch ?

edzia76
First Poster
Opcje
Hej ,właśnie się udało ,dziękuję ,mam pytanie może mi wyjaśnisz? Dlaczego musiałam to zrobić przez komputer ? Bardzo mnie to zastanawia ...w poprzednim telefonie samsung A70 nigdy nic nie musiałam pobierać w ten sposób ,aktualizacje pobierały się same ...
0 Like