Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

aktualizacja

(Temat utworzony: 03-01-2021 11:17 PM)
2696 Wyświetlenia
loipop
Journeyman
Opcje
Zrobiłam aktualizację, I mam problem, bo jak widzę wszyscy mają emotke białe serduszko itp. I co mam zrobić żeby mieć nowe emotki?

0 Like
22 Odpowiedzi
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Podaj model telefonu oraz screen lub zdjęcie z dokładnym opisem problemu
0 Like
loipop
Journeyman
Opcje
model:samsung Galaxy a50, a problem z tym, jak mieć nowe emotki (Bo podobno są nowe, to prawda?)
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Masz na myśli emotikony systemowe czy występujące w aplikacji (Facebook, Messenger, WhatsApp itp)? Rozumiem również, że znajomi na tym samym modelu telefonu otrzymali po aktualizacji nowe emotikony?

0 Like
loipop
Journeyman
Opcje
chodzi mi o emotikony systemowe, moi znajomi mieli na innych modelach ( nie umiem za bardzo tlumaczyc)
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jeżeli po aktualizacji nie widzisz nowych emotikon to możliwe, że dla Twojego telefonu nie zostały udostępnione. Pytanie na jakich telefonach u znajomych pojawiły się nowe emotikony. Jaką obecnie posiadasz wersję oprogramowania? Wykonaj zrzut ekranowy i wstaw na forum z tego miejsca w telefonie: Ustawienia > Telefon - informacje > Informacje o oprogramowaniu. Aby wykonać zrzut ekranowy przytrzymaj jednocześnie klawisz zasilania i zmniejszania siły głosu.

wariant-telefonu-samsung-community.png

0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
0 Like
loipop
Journeyman
Opcje
dokładnie tak
0 Like
loipop
Journeyman
Opcje
Mam nadzieję że o to chodzi tak?
jeśli chodzi o modele moich znajomych to samsung Galaxy a51

Screenshot_20210104-002153_Settings.jpg

0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Zobacz czy masz zaktualuzowaną klawiaturę Samsung do najnowszej dostępnej wersji dla Twojego telefonu. Gdy otworzy Ci się klawiatura naciśnij na koło zębatę -> O klawiaturze Samsung
0 Like