Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aktualizacja Android 10 i 11 Galaxy A51 5G

(Temat utworzony: 10-11-2021 01:45 AM)
899 Wyświetlenia
Izolda123
Explorer
Opcje

W informacjach o oprogramowaniu Galaxy A51 5G mam Aktalizacja Androida 11 z One UI3 Następnie Aktalizacja interfejsu One UI2 wraz z systemem Android 10 przy tej drugiej nie wymieniono Galaxy A51 5G i podają trzecią Aktualizacja systemu Google Play. I teraz nie wiadomo którą wybrać. Ta pierwsza to może jest płatna drugą to może ściema żeby zabrać pamięć w telefonie a trzecią to niby jest ale sprawdzić jej nie można i który z tych trzech wariantów jest najlepszy dla tego telefonu?

0 Like
10 Odpowiedzi
Izolda123
Explorer
Opcje
Złote serducho naprawdę z Tobą dobrze się współpracuje bo zawsze idziesz mi z pomocą i nie unosisz się pachą że ja tutaj tak mało wiem .Pojęcia są dla mnie zupełnie nowe jak np. modele flagowe to nie bardzo wiem o co tu chodzi i czy Samsung Galaxy A 51 5G model flagowy i tak prosto z mostu pytam jakie aktualizacje pobrać dla mojego telefonu .Mam taką nadzieję że się uda wspólnymi siłami coś zrobić
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Jak masz już androida 11 to nie ma możliwości cofnięcia się do android 10.

Wszystkie modele Galaxy A nie są flagowcami.

W 2022 roku otrzymasz androida 12 One UI 4.0.

Android 12 - co nowego oraz kto otrzyma aktualizację

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/android-12-co-nowego-oraz-kto-otrzyma-a...

Izolda123
Explorer
Opcje
To że te modele nie są flagowcami czy to oznacza że to towar z wyższej półki i że ktoś z sercem przyłożył się do zrobienia tych modeli jak ta technika idzie do przodu bo stanie w miejscu kiedy inni idą na przód to znaczy że ktoś może wypaść z tego biegu.
0 Like
Izolda123
Explorer
Opcje
Witaj No ja dzisiaj aktualizowałem jakieś tam aktualizacje z tego paska co miałam na telefonie no i mam nadzieję że mam to 1 Androida 11 wiesz no dobrze dobrze że już coś troszeczkę zaczynam pomalutku kumać ale jeszcze słabo bo na przykład jak bym chciała coś z galerii przesłać to nie umiem tutaj na tej aplikacji
0 Like
Izolda123
Explorer
Opcje
Wiesz chyba Działam z opóźnionym zapłonem bo tutaj Właśnie zauważyłam że przed tym kursorem jest taka ikonka I weszłam w tą ikonkę i mi się udało przesłać że taką aplikację zainstalowałam dzisiaj No mam nadzieję że to jest dobra aplikacja No powiedz mi czy to jest dobra aplikacja czy nie Bo niekiedy tam pisze Nie że Sprawdź co jest w aplikacji Jak klikam w ten pasek żeby sprawdzić co w aplikacji to to się nie otwiera ale może to jest mało istotne jeżeli jest dobre aktualizacja No to niech będzie nieScreenshot_20211110-132531_Software update_824.jpg
0 Like
Izolda123
Explorer
Opcje
Sorry Ja cały czas mówię aplikacja zamiast aktualizacja no Myli mi się jeszcze No ale jak wejdę w ***** to może już mi się przestanie tak mówić
0 Like
jeronimo1
Hotshot
Opcje
Kolezanko to co aktualizujesz w tej chwili to aktualka systemu, teraz ta aktualizacja informuje cie o zmianie w systemie na android 11 i po jej aktualizacji juz nie powrocisz do andka 10. Zawsze możesz sobie sprawdzic czy jest jakas nowa aktualizacja systemu wchodzać w ustawienia - aktualizacje systemu. Jesli chodzi o twoje pierwsze zapytanie to pamietaj i nie myl aktualizacji systemu z aktualizacjami aplikacji.
Jesli na ikonce Sklep Play pojawią sie cyferki to oznacza, ze masz do uaktualnienia jakies zainstalowane na telefonie aplikacje. Czasami tez do uaktualnienia są aplikacje z Galaxy Store
Izolda123
Explorer
Opcje
Dziękuję kolego że się starasz mi coś wyjaśnić jak narazie to wszystko takie zagmatwane dla mnie bo rzuciłam się tutaj na głęboką wodę ale z biegiem czasu może zacznie się wszystko dobrze układać. Dziękuję za Twój poświęcony dla mnie czas.
0 Like