Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

[A70] Zbyt jasne zdjęcia- Samsung Galaxy A70

(Temat utworzony: 23-05-2019 09:27 PM)
2793 Wyświetlenia
Krolikeu
Apprentice
Opcje

Cześć, niedawno wpadł mi w ręce Samsung A70 i mam mały problem związany z jakością zdjęć w aplikacjach. Zdjęcia wykonywane przez np. Messengera, Instagrama lub Snapchata są nienaturalnie prześwietlone i rozmyte. Nie miałem tego problemu korzystając z innych urządzeń Samsunga.

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Krolikeu, być może wystąpił jakiś konflikt związany z oprogramowaniem telefonu a aplikacjami, które wymieniłeś. Spróbuj wyczyścić dane aplikacji lub zainstaluj je na nowo. Może się okazać, że konieczna będzie aktualizacja oprogramowania lub aplikacji pod kątem zgodności.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
22 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Krolikeu, Czy zdjęcia wykonane fabryczną aplikacją Aparat są w porządku ?

0 Like
Krolikeu
Apprentice
Opcje
@kamil40013 tak, fabryczna apka jest w porządku. Dziwi mnie to trochę ale z drugiej strony też byłoby niemożliwym żeby wszystkie inne apki miały z czymś problem
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Krolikeu  Coś jest jednak nie tak po stronie aplikacji. 

0 Like
Krolikeu
Apprentice
Opcje
Pytanie tylko skąd taki problem, jak napisałem, nie miałem takiej sytuacji korzystając z innych urządzeń.
0 Like
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Krolikeu, być może wystąpił jakiś konflikt związany z oprogramowaniem telefonu a aplikacjami, które wymieniłeś. Spróbuj wyczyścić dane aplikacji lub zainstaluj je na nowo. Może się okazać, że konieczna będzie aktualizacja oprogramowania lub aplikacji pod kątem zgodności.

0 Like
Krolikeu
Apprentice
Opcje
Reinstalacja aplikacje nie pomogła, być może faktycznie jest to kwestia oprogramowania. Poczekam do najbliższej aktualizacji i zobaczę czy problem ustąpi, dzięki!
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Krolikeu, w międzyczasie warto zgłosić sugestię do firmy Samsung za pomocą aplikacji Samsung Members oraz do deweloperów wspomnianych aplikacji :winking-face:

0 Like
Krolikeu
Apprentice
Opcje
W wolnej chwili na pewno to zrobię! Dobrej nocy 😁
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Krolikeu, wzajemnie. Koniecznie daj znać jak otrzymasz jakąś odpowiedź.

0 Like