Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[A70] - komunikat "nie można dodać jako dzwonek"

(Temat utworzony: 03-06-2019 01:03 PM)
16327 Wyświetlenia
IrekS1968
First Poster
Opcje

Kupiłem w Berlinie samsunga galaxy A 70.

Okazało sie , że nie mogę dodawać dzwonków. Pokazuje się ciągle komunikat : Nie można dodać jako dzwonek.

Od 2 dni prubuję sie skontaktowac z Samsungiem żeby mi pomogli, wysłałem kupe meili, próbowałem sie dodzwonić - bezskutecznie, wysłali mi info żebym wgrał Smart Tutor to zdalnie coś zrobią wgrałem ale oczywiście trzeba od konsultanta dostać jakiś 6 -cio cyfrowy kod, Kuźwa pytam jak , jak nie mogę sie do nich dodzwonić.

Szajsung - ktos powiedział, ja teraz potwierdzę ____ No ale próbowałem róznych kombinacji - dzwonek , muzykę itd przenosiłem do folderów róznych co mi podpowiedzieli w interenecie i dalej nic.

Moze ktoś mi pomoże, bo w Samsungu nie mogę liczyć na pomoc. Wysłałem nr kontaktowy i od wczoraj mają mnie w głebokim poważaniu. MASAKRA

0 Like
26 Odpowiedzi
order7
Journeyman
Opcje
Cześć Monika :smiling-face:

zaloguj się do sklepu play, tam poszukaj wszystkich swoich zainstalowanych appek, znajdziesz też MI files :smiling-face: i daj odinstal.
Powinno zakończyć temat :smiling-face:

Pozdro
0 Like
monikakra
Apprentice
Opcje

No właśnie w tym problem ze nie mogę usunąć ze sklepu Play... To dziwne.

0 Like
monikakra
Apprentice
Opcje

Udało się, dzięki wielkie 😄😄😄😄

order7
Journeyman
Opcje
GIT :face-with-tears-of-joy: ENJOY :face-with-tears-of-joy:
0 Like
monikakra
Apprentice
Opcje

Ale musiałam najpierw posuwać wszystkie pliki z tej aplikacji i dopiero potem wyświetliła mi się opcja odinstaluj. A już myślałam że jestem blondynką 😁

0 Like
monikakra
Apprentice
Opcje
Pousuwać*****🤪
0 Like
noaraf23
Journeyman
Opcje
No no Monia :pppp
0 Like