Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[A70] Galaxy A70 i A40...

(Temat utworzony: 07-06-2019 08:28 AM)
1127 Wyświetlenia
Alicja70
Helping Hand
Opcje

Długo mnie nie było z przyczyn niezależnych od mnie ale jestem ponownie. Tak jak jak planowałam nabyłam Galaxy A70 i Galaxy A40... nie wiem ile będę je miała ale postaram się je porównać na tyle na ile mi czas pozwoli. Jak coś to pytajcie chętnie pomogę.. nadmienię tylko, że obydwa są w kolorze coral 😍

27 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Alicja70  może podasz czas pracy na obu telefonach ? 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Alicja70, a co się stało w Galaxy S10e? Daj znać jak się sprawuje czytnik linii papilarnych w ekranie w modelu A70.

0 Like
Alicja70
Helping Hand
Opcje

Dziś wieczorem lub jutro bo jestem w pracy teraz do 21

W ciągu dwóch dni podam.

Niestety ukradziono  mi i sprawa jest na policji czekam na rozwój. Druga rzecz to od jakiegoś czasu byłam ciekawa. Poza tym myślę nad złotym zegarkiem jak upoluje korzystną cenę...

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Alicja70  Masz jeszcze te tefony ? 

0 Like
Alicja70
Helping Hand
Opcje

Tak

A70Screenshot_20190614-114421_Settings.jpg

vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Alicja70  Czy coś wiadomo w sprawie  Galaxy S10e ?

0 Like
Alicja70
Helping Hand
Opcje

Jeszcze nie sprawa w toku na policji. 

0 Like
petruswojcik
Helping Hand
Opcje

Galaxy A40 - czy ktoś miał już okazje przetestować. Wpadł mi w ręce. I niestety potwierdziły się niektóre opinie z portali. Np podczas rozmowy ekran nie wygaszał się, wybudzenie ekranu przez tapnięcie podwójne nie zawsze działało. Poza tym inne problemy o których można poczytać u mjie nie występują. Jednak po twardym resecie bez przywracania danych jak narazie wszystko śmiga dobrze. Ekran zaczął się wygaszać a wybudzanie ekranu przez dwutapnięcie częściej działa niż nie. WiFi łapie w mig. LTE również ok. Jedyne minusy jak dla mnie to brak AOD oraz mała bateria - w porównaniu do A7 czy A6 - szóstek bardzo słabo, mogłaby być większa. Może ktoś ma jakieś inne spostrzeżenia na które nie zwróciłem uwagi a warto by było?

0 Like
petruswojcik
Helping Hand
Opcje

Obserwuje od dłuższego czasu, że Galaxy A40 xeo otrzymuje aktualizacje później niż operatorskie. Tak jest i tym razem. Poprawki listopadowe na brandowanych już są a na xeo jeszcze nie

0 Like