18-06-2020 10:44 PM
Witam,
Tydzień temu NIESTETY kupiłem szajs nazywany smartfonem - Samsunga A70. Aparat kupiłem w firmowym salonie Samsunga. Po paru latach dałem się namówić do tej marki i strasznie żałuję.
Nie mogę przeprowadzić ANI JEDNEJ udanej rozmowy. Za każdym razem telefon "zawiesza połączenie", albo je sam kończy, wyłącza mi BT, lokalizację, i inne opcje z gornej belki.
Przewertowałem masę podobnych tematow. Resetowałem aplikacje telefon, wyłączyłem wszystkie opcje wybudzania dotykiem, po podniesieniu... Staram się trzymać ten "telefon" w najróżniejszy sposób. ZA KAŻDYM RAZEM JEST TO SAMO.
Nawet nie chcę myśleć o wysyłaniu go do naprawy. Chcę zwrócić ten bubel i kupić coś normalnego co działa.
18-06-2020 11:36 PM — edytowano 19-06-2020 06:13 AM
@Marcin_D Czy telefon był przywracany z kopii zapasowej innego telefonu ?
12-10-2020 05:24 PM
13-10-2020 08:11 PM
Zresetuj ustawienia sieciowe z pozycji:
Ustawienia -> Zarządzanie ogólne -> Resetowanie -> Reset ustawień sieciowych.
Po tej czynności wykonaj soft reset, który nie usunie żadnych danych. Należy przytrzymać jednocześnie przez ok. 10 sekund przycisk VOLUME DOWN (zmniejszania głośności) oraz POWER (włącz/wyłącz telefon).
Gdyby to nie pomogło, prześlij raport z logami systemowymi z aplikacji Samsung Members:
Samsung Members -> Pomoc -> Raporty o błędach -> [Wybór kategorii] -> Zaznaczamy opcję ‘Wyślij dane raportu systemu’ i opisujemy problem.
Po sprawdzeniu zgłoszenia otrzymasz powiadomienie o dostępnej odpowiedzi.