Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

A70 ciągle zawiesza i kończy połączenia, włącza i wyłącza opcje

(Temat utworzony: 18-06-2020 10:44 PM)
1465 Wyświetlenia
Marcin_D
First Poster
Opcje

Witam,

Tydzień temu NIESTETY kupiłem szajs nazywany smartfonem - Samsunga A70. Aparat kupiłem w firmowym salonie Samsunga. Po paru latach dałem się namówić do tej marki i strasznie żałuję.

Nie mogę przeprowadzić ANI JEDNEJ udanej rozmowy. Za każdym razem telefon "zawiesza połączenie", albo je sam kończy, wyłącza mi BT, lokalizację, i inne opcje z gornej belki.

Przewertowałem masę podobnych tematow. Resetowałem aplikacje telefon, wyłączyłem wszystkie opcje wybudzania dotykiem, po podniesieniu... Staram się trzymać ten "telefon" w najróżniejszy sposób. ZA KAŻDYM RAZEM JEST TO SAMO.

Nawet nie chcę myśleć o wysyłaniu go do naprawy. Chcę zwrócić ten bubel i kupić coś normalnego co działa. 

0 Like
3 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Marcin_D   Czy telefon był przywracany z kopii zapasowej innego telefonu ?

0 Like
Marqius
First Poster
Opcje
mam bardzo podobny problem zamieniłem swoje a50 na a41 i problem pozostał dodatkowo mam problemy z używaniem telefonu w samochodzie po połączeniu Bluetooth co chwilę rozłącza co chwilę przyłącze zawiesza i tak dalej
0 Like
SebaK
Expert
Opcje

Zresetuj ustawienia sieciowe z pozycji: 

Ustawienia -> Zarządzanie ogólne -> Resetowanie -> Reset ustawień sieciowych.

Po tej czynności wykonaj soft reset, który nie usunie żadnych danych. Należy przytrzymać jednocześnie przez ok. 10 sekund przycisk VOLUME DOWN (zmniejszania głośności) oraz POWER (włącz/wyłącz telefon).
Gdyby to nie pomogło, prześlij raport z logami systemowymi z aplikacji Samsung Members:
Samsung Members -> Pomoc -> Raporty o błędach -> [Wybór kategorii] -> Zaznaczamy opcję ‘Wyślij dane raportu systemu’ i opisujemy problem.

Po sprawdzeniu zgłoszenia otrzymasz powiadomienie o dostępnej odpowiedzi.

0 Like