miesiąc temu
Czyszczenie na to w żaden sposób nie wpływa. Nic dziwnego z telefonem nie robiłem i dotyczy tylko jednego obiektywy. Ktoś się spotkał z czymś takim? Ma jakiś pomysł? Nie wiem czy to od środka czy na zewnątrz.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
miesiąc temu
@Durzy Najlepiej będzie udać się z telefonem do serwisu. Nic innego z tym tutaj nie zrobimy.
Serwis znajdziesz tutaj: https://www.samsung.com/pl/support/service-center/
miesiąc temu
@Durzy Najlepiej będzie udać się z telefonem do serwisu. Nic innego z tym tutaj nie zrobimy.
Serwis znajdziesz tutaj: https://www.samsung.com/pl/support/service-center/
miesiąc temu
miesiąc temu – ostatnio edytowany miesiąc temu
miesiąc temu
miesiąc temu
Czyli mówicie, że to zaparkowanie od wewnątrz? Na żywo widziałem tylko w reflektorze auta i nie wiedziałem, że tak to wygląda. Dobre, że Was zapytałem 😀 Dzięki wszystkimi za odpowiedzi.
Telefon ma 4 tygodnie, z czego używany jest od 2. Kontakt z wodą mógł mieć złapany mokrymi rękami. Nic więcej niż mój stary chińczyk, który nie miał IP67, a który przez 4 lata, żadnych takich problemów nie robił, choć był długo używany, nie raz podczas deszczu itp.
Kiedy miałem kiedyś S5 to go nawet zdążało mi się myć pod bieżącą wodą i nic się nie działo. Ten jak pisałem jest używanych od 2 tygodni i nic takiego nie robiłem.
Na telefonie nie widać żadnych uszkodzeń, rys czy pęknięć.
Kiedyś słyszałem, nie wiem na ile to prawda, że w serwisach odklejają folię z ekranu i resetują wszystkie dane?
Telefon i folię kupiłem w jednej z sieciówek, więc na gwarancji w razie czego powinni mi od nowa nakleić?
No i co z ustawieniami androida? Sporo czasu mi zajęło poustawiane wszystkiego, aby aplikacje miały niestandardowe dźwięki powiadomień i inne takie. Serwis to zresetuje? Takich ustawień nie da się z backupować? A, jeśli tak to jak?
Przyznam, że to słabe, drugi telefon Samsunga i drugi raz problemy na dzień dobry (S5 po wyjęciu z pudełka miał rąbniętą płytę główną...).
miesiąc temu
miesiąc temu
miesiąc temu
miesiąc temu