Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

A55 la precomanda la eMAG

(Subiect creat la: 15-03-2024 04:31 PM)
230 Vizualizări
AsuraBleach
Apprentice
Opțiuni

Cei care sunt interesati A55 este de ieri in precomanda pe eMag

19 Răspunsuri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Am văzut! Ofera și cea mai noua brățara de fitness de la Samsung, Fit3 ( dar și preturile sunt pe măsură)
Opțiuni
Doamne ce amatori nați învățat nimic ce manevre fac cei de la Samsung ?. Dacă mai este pe piață A34 sau A54 merită fiecare bănuț,no să vedeți mari diferențe între A55 și A54 tactica lor este una simplă și expirată în același timp. An de an scot o nouă versiune,ultimul android,mici modificări la putere și cam atât,gândiți când aruncați bani dejaba.
Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
Tu de de nu ti-ai cumpărat anul trecut A53? Ai mers pe A54 fiind cel mai nou și de top telefon din seria A de la Samsung. Logic ca din motiv oamenii ce vor sa își cumpere un nou galaxy A,la fel vor gândi, vor merge pe A55 sau A35 pentru ca sunt mai noi apărute și per total vor primi mai multe update-uri și au și ceva îmbunătățiri hardware. A35 are același procesor de pe A54 dar va primi mai multe update-uri și posibil peste câteva luni reduceri mult mai mari și un preț mai mic fata de A54. In plus numai ate notch în ecran,în sfârșit am scăpat de el. Eu as zice ca merita mai mult un A35 decât A54 cumpărat.
Opțiuni
Pentru că în 2022 am trecut de la vechiul A71 la A53 deși mulți mau sfătuit să-mi cumpăr mai bine A52s. Am dat o șansă ? normal că mi-am luat o țapă,timp de 1 an acest telefon a fost un eșec total atât pe performanță cât și stabilitate, au pus un procesor mult prea slab. După 1 an nam mai suportat și mi-am cumpărat A54 de ziua mea,bineînțeles având drept de retur 14 zile am făcut toate testele necesare. Dacă tu crezi că merită A55 este strict alegerea ta și bani tăi,dar să nu te căiește după,cum am spus diferențele sunt foarte mici.
Mario4k
Helping Hand
Opțiuni
Nu e un upgrade de la A71 la A53, un upgrade insemnand: A71 ---> S2x/+/U
Opțiuni
Rămâi la S2x altău prietene eu nu muncesc să-mi cumpăr telefon premium,acel telefon nu muncește cu mine zi de zi 12 ore nu-mi pune mâncarea pe masă și singur nu-mi plătește facturile lună de lună. Seria A va rămâne în top mereu la vânzări,dacă seria A ar dispărea depe piață faliment ar scrie pe Samsung.
0 Aprecieri
Mario4k
Helping Hand
Opțiuni
Nu cred, dar ,,cat platesti atat primesti". Nu vei primi niciodata daca platesti 1500 RON un telefon cu sd 8 gen 3
0 Aprecieri
Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
Depinde ce faci cu el,nu ai nevoie de Snapdragon 8 gen 3 dacă stai pe social media,tiktok,,apeluri,etc. Un seria A e mai mult decât suficient pentru asemena task-uri, seria S e pentru cei mofturoși ce vor sa aibe toate detaliile puse la punct ceea ce nu toti oamenii au nevoie de asa ceva.
Sunt mulți oameni în tara ce muncesc pe 2000-3000 lei,crezi ca toți își permit Flaghip-uri? Eu mi-am permis sa îmi iau 14 Pro Max pentru ca stau în Germania unde aici sunt salariile de 3-4 ori mai mari fata de România, asta pe minutul pe economie😂 ,aici un S23 valorează ca un A34/A24 în tara, de asta majoritatea avem telefoane Premium,dar în tara pe 3000 lei e greu sa îți iei ceva Premium. Nu toți sunt doctori,ingineri, it-isti,etc maj ales în România, tara unde cei mai mulți se vaită de saracie😂
0 Aprecieri
Opțiuni
Sunt total de acord cu tine dacă tu muncești să-ți cumperi telefoane premium este alegerea ta. Nu crezi ? păcat că nu scoate seria A depe piață să vezi atunci faliment,să vedem câți din România sar omoră să-și cumpere premium. Sunt oameni ca mine care muncesc pe 2500 sau 3000 de lei nimeni nu aruncă bani aiurea.
Marius_M
Legend
Opțiuni
Hai nu zău 🙂)))
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Se pare că amator poți fi și tu( apropo dacă citea Emilian)...."Nu ați " mai corect 🙂 nu-i așa?! 😄
0 Aprecieri
Opțiuni
Învață să lași amenințările și să vorbești frumos ai înțeles,mi-e foarte ușor împreună cu alți să-ți dăm raport dacă întreci măsură.
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Ce amenințări vorbești?! Și raport ptr? Ca ești tu irascibil și mai ales ca nu scri corect gramatical românește? 🙂 Eu doar am spus că se scrie/citește corect " Nu ați ",nu cum ai scris tu "nați "🙂
0 Aprecieri
Opțiuni
Tu uiți ce scri în topic ? (apropo dacă citea Emilian),la următoarea amenințare ți-am dat raport,dacă cu vorbă bună nu vrei să ne înțelegem. Nu schimba subiectul cu ce se discută în topic.
Marius_M
Legend
Opțiuni
🙂 Serios acum , ma faci sa râd! Auzi la tine "amenințare " 😂 Ce amenințare visezi?!
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Inceteaza si tu si @Marius_M ! Faceti off topic si o sa ajungeti in Spam daca continuati.

RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ca sa nu mentionam faptul ca verbul "a scrie" se scrie "tu scrii", "nu scrii", etc., nu exista cuvantul "scri" in romana...la fel cum "alti" se scrie "altii".

Mai bine va abtineati si era win-win pt toata lumea

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
😅
qacdc
Pathfinder
Opțiuni
Nu înțeleg un lucru! Peste mari și tari au apărut recenzii la acest telefon ,în România nimeni nu spune nimic .( suntem asa de mici, sau este secret impus de Samsung)
0 Aprecieri