Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

A53 5g wyświetlacz w słońcu.

(Temat utworzony: 02-06-2022 01:52 PM)
1400 Wyświetlenia
Arteek81
Pioneer
Opcje
Hej. Mam do was pytanie. Czy też w słońcu macie praktycznie nie widoczny wyświetlacz? Czy może coś trzeba ustawić? Mam dwa smartfony. Redmi note  10pro. Widać na nim wszystko. A na A53 5g praktycznie nic nie widać. A wyświetlacze niby takie same.
0 Like
13 Odpowiedzi
alowsky
Student
Opcje
Zapewne A53 ma ciemniejszy wyświetlacz, więc jest to normalne i nic się nie da z tym zrobić
Andreas545
Voyager
Opcje
U mnie żaden Samsung nie dawał rady ze słoneczną pogodą. W szczególności tryb ciemny.
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@Arteek81 Witam. Czy masz ustawioną jasność automatyczną? Wtedy telefon w słońcu podbija bardziej. Wszystko zależy też od samej jasności wyświetlacza flagowce Samsunga radzą sobie świetnie średniaki już nie koniecznie.
Arteek81
Pioneer
Opcje
Tak mam ustawioną automatyczna. Pytam, bo mam też Xiaomi i tam ani z baterią, ani z wyświetlaczem nie mam problemu. Mimo, że telefon o wiele tańszy.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
No niestety, ale tak to jest telefony coraz droższe a niekoniecznie mogą być lepsze.
Arteek81
Pioneer
Opcje
Troszkę się zawiodłem. Tak samo jak z baterią. Spadają procenty w oczach. Od 6rano do 13stej. Zostaje mi 10% przy normalnym użytkowaniu. Ale czytałem, że baterią musi się sama poukładać przez 2tyg. Znów porównanie do Xiaomi. Większy smartfon. FB, YT jakieś tam gierki i dawał radę dwa dni.
0 Like
DecaVip20
Pathfinder
Opcje
Ja posiadam Galaxy A52s 5G i nie widać ekranu tylko trochę
0 Like
LUKE123
Helping Hand
Opcje
A53 ma jasność na poziomie 800 nitów, więc faktycznie troche mało na czytelny obraz na słońcu
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Samsungi z bateriami zawsze miały problemy. Tak potrzeba przynajmniej 2 tygodnie żeby bateria się zaadaptowała. Note 10pro był.dość udanym modelem niestety Xiaomi ma znaczne problemy w oprogramowaniu bardziej niż Samsung.